Trailerul filmului “Venom: Let There Be Carnage” a fost lansat

De: Loredana Toma / 11.05.2021, 14:36
Trailerul filmului “Venom: Let There Be Carnage” a fost lansat

Trailerul pentru continuarea poveștii “Venom” din 2018 a fost lansat, iar filmul va fi disponibil în cinematografe din 24 septembrie. 

Clipul de aproape trei minute al producției “Venom: Let There Be Carnage” îl prezintă pe Cletus Kasady (Woody Harrelson), un ucigaș în serie, care supraviețuiește unei injecții letale primite în închisoare, care pare că a trezit simbiotul din el, transformându-se ulterior în Carnage. Pionii principali ai noii povești sunt Harrelson și Tom Hardy, al cărui personaj, Eddie Brock, pare că ar fi făcut pace cu alter ego-ul său, Venom. Cei doi se vor confrunta într-o luptă simbiotică impresionantă.

Inițial, filmul trebuia să apară în octombrie 2020, însă, din cauza pandemiei, data de lansare a fost mutată pe 17 septembrie, iar apoi pe 24 septembrie anul acesta.

Echipa „Venom 2” are așteptări mari de la acest film, în urma relaxării restricțiilor în cinematografe

Noua producție este în regia lui Andy Serkis, care a preluat cârma de la regizorul Ruben Fleischer. “Venom” a avut încasări de 855 de milioane de dolari la nivel global, iar pentru continuarea ce va fi lansată în septembrie sunt așteptări mari, de asemenea, “întrucât spectatorilor le va fi permis, din nou, accesul în cinematografe”, potrivit publicației Variety.

Filmul, o producție Columbia Pictures în asociere cu studiourile Marvel, urmărește scenariul lui Kelly Marcel după o poveste imaginată de Marcel și  Hardy, cei doi ocupându-se și de producție alături de Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal și Hutch Parker.

Din distribuția filmului “Venom: Let There Be Carnage” mai fac parte actorii Michelle Williams, care o interpretează pe Anne Weying, Reid Scott, ca Dan Lewis, și Naomie Harris, în rolul simbiotului  Shriek.

CITEȘTE ȘI: Tom Hardy, filmat complet dezbrăcat într-o barcă! VIDEO

Va juca în alte trei filme din franciza „Mad Max”! Actorul Tom Hardy: „Nu am fost niciodată atât de încântat de un rol!”

Actorul Tom Hardy şi producătorul Bobby Păunescu

Shia LaBeouf si Tom Hardy, bataie ca-n filme pe platourile de filmare

Foto: Profimedia Images