Trailerul filmului “Zola”, o ecranizare după un mesaj real pe Twitter, a fost lansat

De: Loredana Toma / 01.04.2021, 15:46
Trailerul filmului “Zola”, o ecranizare după un mesaj real pe Twitter, a fost lansat

Filmul „Zola”, care a avut premiera mondială la ediția de anul trecut a Festivalului Sundance și care a luat naștere de la o serie de mesaje publicate pe platforma de socializare online Twitter, va fi lansat în această vară în cinematografe, iar trailerul este deja disponibil.

Întrebarea care a generat un film după o poveste reală

“Y’all wanna hear a story about why me & this b**** here fell out? It’s kind of long but full of suspense” (“vreți să știți de ce eu și această panaramă ne-am certat? Povestea e cam lungă, dar e plină de suspans”) – este mesajul publicat pe Twitter în 2015, care a transpus o mulțime de internauți în povestea unei călătorii în Florida, în care sunt implicați un proxenet fără nume, un iubit idiot, gangsteri și arme, o întreagă șaradă care a dus, în cele din urmă, la un coșmar cu trafic de carne vie și diverse alte probleme.

Totul a început în 2015, când o utilizatoare, pe nume A’Ziah King, a povestit cum a fost invitată de o prietenă, care era stripteuză, să facă niște bani într-un club de noapte din Florida, potrivit The Hollywod Reporter.

Filmul a pornit de la 144 de postări pe Twitter

Practic, povestea filmului, în care rolurile principale sunt jucate de Taylour Paige și Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley, a pornit de la aproximativ 144 de postări pe Twitter în care o chelneriță din Detroit și dansatoare exotică, A’Ziah King, adică Zola, povestește coșmarul unei călătorii în Florida.

Inițial, povestea a apărut pe site-ul Lx.com. Nu se cunosc foarte multe detalii despre acțiunea filmului, însă este regizat de Janicza Bravo (“Atlanta”), după un scenariu scris de Bravo și Jeremy O. Harris (“Slave Play”). Din distribuția filmului „Zola” fac parte Nicholas Braun, Colman Domingo, Ari’el Stachel, Jason Mitchell și Sophie Hall.

CITEȘTE ȘI: Florence Pugh va juca într-un film despre o păpușă robot pentru sex care își ucide proprietarul

Uimitorul motiv pentru care Hugh Grant și-a înșelat iubita cu o prostituată. Ce a mărturisit actorul după ani

Foto: Profimedia Images