Trailerul „House of Gucci”: Lady Gaga și Adam Driver, între stil, putere și crimă

De: Ana Obretin / 30.07.2021, 08:36
Trailerul

Trailerul filmului „House of Gucci”, de Ridley Scott, cu Adam Driver și Lady Gaga, a fost lansat.

Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, șeful casei de modă înființate de bunicul său, ucis în 1995 de un asasin plătit. Producția MGM prezintă povestea adevărată a lui Reggiani, care, în 1998, a fost condamnată pentru orchestrarea asasinatului, după ce a descoperit că Maurizio îi fusese infidel. În pofida faptului că a primit inițial o condamnare de 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani, înainte de a fi eliberată în 2016.

„Nu mă consider o persoană deosebit de etică”, spune Lady Gaga ca Patrizia, „Dar sunt corectă”.

Pe coloana sonoră a trailerului poate fi auzită piesa „Heart of Glass” de la Blondie. Prezentări de modă Gucci, nunta cuplului și nopți sălbatice la discotecă fac, de asemenea, parte din drama care a condus la crimă.

Scenariul filmului este scris de Roberto Bentivegna, pe baza cărții Sarei Gay Forden „The House of Gucci: a Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed”.  Din distribuție fac parte vedete ca Al Pacino, Jared Leto și Jeremy Irons, dar și Mădălina Ghenea.

Filmat în Europa, „House of Gucci” este primul film al cântăreței Lady Gaga de la „A Star Is Born”, care i-a adus nominalizări la Oscar și Globul de Aur.

În aprilie, Patrizia Gucci – strănepoata lui Guccio Gucci – a declarat pentru Associated Press că este îngrijorată de faptul că filmul invadează „viața privată a moștenitorilor lui Guccio Gucci”. Familia este „cu adevărat dezamăgită. Vorbesc în numele familiei. Fură identitatea unei familii pentru a obține profit, pentru a crește veniturile unui sistem de la Hollywood… Familia noastră are o identitate, viață privată. Putem să vorbim despre orice, dar există o limită care nu poate fi trecută”, a spus aceasta.

Filmul „House of Gucci” va avea premiera în cinema pe 24 noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Creatorul de moda Roberto Gucci a murit

Rihanna este imaginea campaniei umanitare Gucci

Gucci transforma profitabilitatea in impuls creator

Foto: Profimedia Images