Trailerul oficial „Stranger Things 4 Volumul 1” a fost lansat (VIDEO)

De: Ana Obretin / 12.04.2022, 17:39
Trailerul oficial

Cel de-al patrulea sezon al serialului de succes „Stranger Things” are un trailer oficial, care a fost lansat de Netflix marți.

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei amenințări ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Vezi trailerul mai jos:

Prima parte a celui de-al patrulea sezon „Stranger Things” are premiera pe 27 mai, iar cea de-aa doua, pe 1 iulie, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global „Stranger Things” a câștigat peste 65 de premii și  175 de nominalizări, inclusiv la Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, Peabody, AFI – Programul anului, People’s Choice Awards, MTV Movie and TV Awards, Teen Choice și multe altele. Având trei nominalizări la Emmy pentru cea mai bună dramă, serialul este unul dintre titlurile cele mai vizionate pe Netflix.

„Stranger Things” a fost creat de frații Duffer și este produs de Monkey Massacre Productions și 21 Laps Entertainment. Frații Duffer sunt și producătorii executivi ai serialului, alături de Shawn Levy și Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment și de Iain Paterson.

CITEȘTE ȘI: Au fost lansate primele imagini din „Stranger Things: Sezonul 4”, de la Netflix (Galerie Foto)

Foto: Netflix