Trailerul „Prey”, un spin-off al filmului „Predator”, a fost lansat și promite acțiune intensă (Video)

De: Ana Obretin / 08.06.2022, 10:44
Trailerul

20th Century Studios a lansat primul trailer complet pentru lungmetrajul spin-off „Predator”, „Prey”.

Anterior, producătorul de film a anunțat că thrillerul său de acțiune „Prey”, cea mai nouă parte din franciza „Predator„, va debuta exclusiv pe platforma Hulu în SUA, pe 5 august, dar va fi disponibil și pe Disney+.

CITEȘTE ȘI: Top actori considerați urâți, dar sexy

Cu o acțiune situată în urmă cu 300 de ani, „Prey” spune povestea unei tinere, Naru (Amber Midthunder), o războinică Comanche feroce și foarte pricepută. Ea a fost crescută în umbra unora dintre cei mai legendari vânători care cutreieră Marile Câmpii, așa că, atunci când un pericol îi amenință tabăra, ea pornește să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și cu care se confruntă în cele din urmă se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal avansat din punct de vedere tehnic, ceea ce duce la o bătălie terifiantă între cei doi adversari.

Vezi trailerul mai jos:

Dan Trachtenberg („The Boys”, „10 Cloverfield Lane”) a regizat filmul, pe baza unui scenariu de Patrick Aison („Jack Ryan”).

John Davis („The Predator”) și Jhane Myers („Monsters of God”) au produs pelicula, cu Lawrence Gordon („Watchmen”), Marty Ewing („It Chapter Two”), James E. Thomas, John C. Thomas și Marc Toberoff („Fantasy Island”) ca producători executivi. ‘

Myers, o regizoare apreciată, membră a națiunii Comanche, este cunoscută pentru atenția și dedicarea față de filmele care îi portretizează poporul. Drept urmare, filmul prezintă o distribuție compusă aproape în întregime din talente autohtone, inclusiv Midthunder („The Ice Road”), nou-venita Dakota Beavers, Stormee Kipp („Sooyii”), Michelle Thrush („The Journey Home”) și Julian Black Antelope („Tribal”), scrie Deadline.

„Prey” este a cincea parte din franciza „Predator”, lansată în 1987, cu un film cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal.

CITEȘTE ȘI: Scenariștii filmului “Predator” dau în judecată Disney pentru recăpătarea drepturilor de autor

Foto: Profimedia Images