Trupa britanică Tears For Fears a anunţat că urmează să lanseze primul său album în 17 ani

De: Nicoleta Lepădatu / 08.10.2021, 07:02
Trupa britanică Tears For Fears a anunţat că urmează să lanseze primul său album în 17 ani

„Tipping Point”, al şaptelea album de studio al duetului pop-rock Tears For Fears, reflectă multe dintre „punctele critice” personale şi profesionale cu care cei doi membri ai formaţiei şi întreaga lume s-au confruntat în ultimii 17 ani.

Trupa, formată din Roland Orzabal şi Curt Smith, a lansat piesa care poartă titlul albumului pe 7 octombrie, iar noul album va fi disponibil din 25 februarie anul viitor.

„Înainte ca totul să meargă atât de bine cu acest album, totul a trebuit mai întâi să meargă prost. A durat ani, dar ceva s-a întâmplat când am început să ne gândim împreună. Avem acest echilibru şi funcţionează foarte bine”, a declarat Roland Orzabal.
„Dacă acest echilibru nu funcţionează pe un album Tears For Fears, atunci nimic nu funcţionează”, a afirmat la rândul său Curt Smith.

Formaţia Tears For Fears a luat ființă în Bath, Somerset, în 1981 şi a obţinut succesul internaţional în anii ’80 cu hituri precum „Shout” şi „Everybody Wants To Rule The World”.

„Tipping Point” este primul lor album după lansarea în 2004 a ”Everybody Loves A Happy Ending”. De atunci, trupa a efectuat turnee în Marea Britanie, iar în 2017 a produs compilaţia best-of ”Rule The World”.

Foto: superdeluxeedition

CITEȘTE ȘI: După 20 de ani… cu Pink Floyd! Trupa britanică revine cu un nou album

O universitate britanică a înființat un master în istoria și influența trupei The Beatles

Un album al lui David Bowie care nu a fost lansat oficial în timpul vieţii acestuia va fi scos pe piaţă cu o zi înainte de data la care cântăreţul ar fi împlinit 75 de ani

O ediție aniversară a albumului „Nevermind”, cu 70 de melodii în premieră, va fi lansată în noiembrie