Ultimul sezon din “Walking Dead” va fi lansat mai devreme și are mai multe episoade

De: Loredana Toma / 05.04.2021, 16:16
Ultimul sezon din “Walking Dead” va fi lansat mai devreme și are mai multe episoade

Cel de-al 11-lea și ultim sezon al serialului “The Walking Dead” va avea lansarea pe 22 august și va avea 24 de episoade. Așadar, finalul serialului va veni cu două luni mai devreme.

În mod tradițional, sezoanele erau lansate în luna octombrie, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Sezonul final va avea 24 de episoade și se va întinde până în 2022, întrucât canalul TV intenționează să includă vedetele Norman Reedus (Daryl) și Melissa McBride (Carol) într-un spin off care încă nu are titlu. Inițial, s-a pus problema unui al 12-lea sezon, iar, în cele din urmă, s-a luat decizia ca partea a 11-a să fie extinsă până la 24 de episoade.

Și sezonul al zecelea a fost extins, cu 6 episoade

De asemenea, sezonul al zecelea a fost prelungit cu șase episoade, care au fost filmate în timpul pandemiei.

“Suntem foarte fericiți cu adăugarea celor șase noi episoade în sezonul al zecelea, care se concentrează pe povești mai micuțe și suntem foarte încântați să anunțăm lansarea sezonului al 11-lea, care este cel mai lung de până acum”, a anunțat responsabila cu producția show-ului Angela Kang. “Vom vedea mult mai mulți zombi, foarte multă acțiune, noi povești pline de suspans, noi spații care nu au mai fost prezentate niciodată până acum și vom fi noi toți, împreună, într-o singură comunitate pentru prima oară, în încercarea de a reconstrui ceea ce au luat Whisperers”, a mai spus Kang.

Prin lansarea unui nou spin off cu cele două personaje importante din serialul “The Walking Dead”, Norman Reedus (Daryl) și Melissa McBride (Carol), canalul TV AMC va avea opțiunea de a vinde show-ul pe piața internațională și, totodată, va avea  drepturi de difuzare a seriei, reducând bugetul și taxele de licență, potrivit The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: „Fear the Walking Dead” a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu

Apocalipsa zombie se apropie! Frica începe aici

Pentagonul este îngrijorat de Zombie Apocalypse

Foto: Profimedia Images