Un film biografic despre Michael Jackson este în lucru, conform lui TJ Jackson, nepotul starului

De: Nicoleta Lepădatu / 01.07.2022, 16:07
Un film biografic despre Michael Jackson este în lucru, conform lui TJ Jackson, nepotul starului

Un film biografic despre Michael Jackson este în lucru, a spus nepotul său.

TJ Jackson, fiul fratelui lui Michael, Tito, susține că un film despre muzician „este în lucru”, după cum a scris publicația Daily Mirror.

Cântărețul a spus publicației că un nou film biografic este necesar pentru a face lumină legat de acuzațiile „îngrozitoare” aduse  lui Michael.

Nu este clar dacă filmul despre care vorbește TJ este același cu cel anunțat deja de Lionsgate, cu Graham King din „Bohemian Rhapsody” în rol de producător.

„Cred că este îngrozitor, să fiu sincer. Cred că este foarte trist”, a spus Tito despre acuzațiile aduse la adresa unchiului său.

„Cred că este într-un fel dezgustător pentru că ceea ce se vinde în această lume este negativitate. Oamenilor le place să bârfească, oamenilor le plac scandalurile. Unchiul meu nu este aici pentru a se apăra, așa că este o țintă ușoară. A fost întotdeauna o țintă ușoară, pentru că a fost mereu tăcut și timid.”

El a adăugat: „Dar acum că nu mai este printre noi, nu ar putea fi o țintă mai ușoară. Toată lumea știe cine este Michael Jackson. Deci este o poveste ușor de vândut. Dar cred sincer că adevărul învinge întotdeauna.”

TJ a continuat discutând impactul pe care crede că l-au avut Michael și Jackson 5 asupra industriei muzicale, spunând că pe acest lucru ar trebui să se concentreze noul film.

La începutul acestui an a fost anunțat un film biografic despre Michael Jackson intitulat „Michael”, care urmează să fie distribuit de Lionsgate la nivel global.

CITEȘTE ȘI: Un film despre viața lui Michael Jackson va fi produs de Lionsgate

Foto: Profimedia Images