Noi piese interpretate de Michael Jackson ar putea fi lansate curând

De: Ana Obretin / 30.08.2021, 10:02
Noi piese interpretate de Michael Jackson ar putea fi lansate curând

Noi piese interpretate de Michael Jackson ar putea fi lansate în curând, potrivit declarațiilor unuia dintre frații starului american, Tito Jackson.

Acesta a declarat pentru publicația britanică The Sun că Sony – compania care a cumpărat catalogul muzical al cântărețului decedat în 2009, pentru 250 de milioane de dolari, în 2017 – deține înregistrări originale inedite rămase de la acesta.

„A lăsat câteva lucruri în urma lui”, a spus Tito Jackson. Și, pentru a completa acele „lucruri”, frații Jackson ar putea să se întoarcă în studioul de înregistrări pentru a lansa un disc. „Nu este treaba noastră. Dar ei (cei de la Sony, n.r.) încearcă de fiecare dată să ne facă să participăm și suntem întotdeauna bucuroși să facem acest lucru”, a mai spus Tito Jackson, confirmând dorința comună a fraților săi de a colabora la acest proiect viitor.

De cealaltă parte, Sony nu a făcut, deocamdată, nicio declarație în acest sens.

De la moartea lui Michael Jackson, două albume compuse din melodii inedite au fost lansate de compania sa de discuri, Sony Entertainment: „Michael”, în 2010 și „Xcape”, în 2014. În același timp, publicația The New York Times a anunțat, în martie 2010, că Sony Entertainment a semnat un contract cu administratorii averii artistului care prevede lansarea a zece albume postume. 

Recent, cu câteva zile înainte de împlinirea a 12 ani de la moartea lui Michael Jackson, pe 25 iunie, hitul său din 1983 „Billie Jean” a depășit un miliard de vizualizări pe YouTubeDeși este una dintre cele mai cunoscute piese din istorie, abia de curând videoclipul lui Michael Jackson a reușit această performanță. Cântecul a fost inclus pe albumul „Thriller”, lansat în 1982 și care este și în prezent cel mai bine vândut din toate timpurile, cu 66 de milioane de copii la nivel mondial. „Billie Jean” este, de asemenea, unul dintre cele mai bine vândute single-uri din lume, cu peste 10 milioane de copii.

CITEȘTE ȘI:  Neverland, fosta fermă a lui Michael Jackson, vândută la un sfert din valoarea sa

Michael Jackson a fost castrat chimic de tatăl său. Motivul?!

Fiica lui Michael Jackson nu mai arată aşa! Schimbare radicală de look

Foto: Profimedia Images