Un film biografic „scandalos” despre fiul lui Joe Biden, Hunter Biden, este în pregătire

De: Ana Obretin / 20.11.2021, 08:43
Un film biografic

Actorii Laurence Fox și Gina Carano vor juca într-un film biografic „scandalos” despre Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden.

„My Son Hunter” este scris și produs de regizorii conservatori Phelim McAleer și Ann McElhinny și regizat de Robert Davi, cunoscut pentru un rol negativ în franciza „James Bond”, „Licence to Kill” (1989). Fox, un actor și activist politic notoriu luat în derâdere, joacă rolul principal în acest film. Președintele SUA va fi interpretat de John James, cunoscut din serialul „Dynasty”.

Gina Carano, care a fost concediată, în luna februarie, din serialul „The Mandalorian” după ce a scris pe rețelele de socializare online un mesaj în care îi compara pe republicani cu evreii din timpul Holocaustului, va juca rolul „unui agent al serviciilor secrete implicat în cele mai multe dintre afacerile dubioase ale familiei Biden. Ea oferă o voce a adevărului și a comediei sardonice asupra acțiunilor absurde ale familiei Biden și ale diverșilor oligarhi chinezi, ruși și ucraineni”, a spus McAleer, citat de Deadline.

Un film despre stilul petrecăreț al lui Hunter Biden și relațiile dubioase ale tatălui său

„Ea este prezentă de-a lungul filmului – comentând și uneori povestind viața absurdă și stilul petrecăreț al lui Hunter Biden și relațiile dubioase ale tatălui său”, potrivit aceleiași surse. Gina Carano crede că proiectul constituie o „mare operă de artă” și spune că este „încântată să lucreze cu actori incredibili, un regizor vizionar și câțiva prieteni nou găsiți ca producători”.

Filmul va prezenta viața „fiului cel mic al președintelui Biden și stilul său de viață petrecăreț, pe măsură ce a primit zeci de milioane de dolari de la entități străine deținute de oligarhi chinezi, ucraineni și ruși”.

Hunter Biden a fost sincer cu privire la luptele sale din trecut cu dependența, în special în perioada premergătoare alegerilor din 2020. Deocamdată nu există o dată de lansare pentru „My Son Hunter”.

CITEȘTE ȘI: Gina Carano, concediată din “The Mandalorian”, după ce i-a comparat pe republicani cu evreii din timpul Holocastului

Foto: Profimedia Images