Un nou documentar despre viața Pamelei Anderson și realizat cu participarea fostei vedete „Baywatch” va fi produs de Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 03.03.2022, 08:04
Un nou documentar despre viața Pamelei Anderson și realizat cu participarea fostei vedete „Baywatch” va fi produs de Netflix

Un nou documentar axat pe viața Pamelei Anderson și realizat cu participarea fostei vedete „Baywatch” va fi produs de Netflix, au anunțat reprezentanții streamerului miercuri.

Pamela Anderson este gata să-și spună povestea într-un nou documentar”, a scris contul principal al streamerului pe Twitter, adăugând că vedeta „dezvăluie adevărul” în filmul despre viața și cariera ei. Ryan White („The Case Against 8” și „Ask Dr. Ruth”)  regizează filmul, despre care Netflix spune că va include materiale de arhivă și jurnale nefăcute publice până acum, precum și interviuri cu Anderson.

Într-o notă a lui Anderson care a însoțit anunțul Netflix, vedeta a scris: „Viața mea / O mie de imperfecțiuni / Un milion de percepții greșite / rău, sălbatic și pierdut / Nimic de trăit / Nu pot decât să te surprind / Nu o victimă, ci o supraviețuitoare / și în viață pentru a spune povestea adevărată.”

Jessica Hargrave, Julia Nottingham, fiul lui White și Anderson, Brandon Thomas Lee, sunt producători, iar Josh Braun este producător executiv. Netflix nu a anunțat data lansării documentarului.

Vestea vine după ce echipa din spatele miniseriei Hulu „Pam & Tommy”, care a debutat pe rețeaua de streaming la începutul lunii februarie și se concentrează pe evenimentele care au dus la lansarea casetei sexuale a lui Anderson și Tommy Lee și efectele acesteia, a menționate în mai multe interviuri de presă că au spus povestea fără participarea Pamelei Anderson.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sebastian Stan și Lily James: Primele imagini din miniseria despre Pamela Anderson și Tommy Lee