Un nou serial „Star Wars”, la Disney+: „Skeleton Crew”, cu Jude Law în rolul principal

De: Nicoleta Lepădatu / 27.05.2022, 07:43
Un nou serial „Star Wars”, la Disney+: „Skeleton Crew”, cu Jude Law în rolul principal

Jude Law va juca într-un nou serial „Războiul Stelelor” la Disney+. Anunțul a fost făcut la un eveniment „Star Wars” din Anaheim, California.

Serialul a fost raportat anterior ca fiind în lucru la începutul lunii mai, ca parte a unei povești mai ample „Războiul Stelelor” publicată de Vanity Fair.

Descrierea pe care au oferit-o a fost: „Acțiunea serialului are loc în timpul reconstrucției post -„Return of the Jedi”, care urmează căderii Imperiului, la fel ca în „The Mandalorian”, dar intriga lui rămâne secretă. Este creat și produs executiv de regizorul Jon Watts și scriitorul Chris Ford, care au făcut „Spider-Man: Homecoming” pentru Marvel. Un anunț de casting a solicitat patru copii, cu vârsta între 11 și 12 ani. În interiorul Lucasfilm, serialul este descris ca o versiune galactică a filmelor clasice de aventură din anii ’80.”

A fost denumit în mod informal „Grammar Rodeo” la acea vreme, o referire la un episod din „The Simpsons” în care Bart și trei dintre colegii săi fac o excursie împreună închiriind o mașină cu un act de identitate fals.

Watts și Ford vor fi producători executivi „Skeleton Crew” împreună cu Jon Favreau și Dave Filoni. Detaliile exacte despre ce personaj va juca Law în serial rămân secrete.

Anunțul oficial al noii serii și despre rolul lui Law în acesta a fost doar unul dintre cele legate de „Războiul Stelelor” făcute în timpul începerii sărbătorii „Star Wars”. Altele includ o dată de premieră și un trailer pentru serialul prequel „Rogue One”, „Andor”, cu Diego Luna în rol principal. De asemenea, a fost anunțat că serialul va începe filmarea unui al doilea lot de 12 episoade în luna noiembrie. A mai fost anunțat că atât „Ahsoka”, cât și „The Mandalorian” sezonul 3 vor debuta în 2023, noul sezon al „The Mandalorian” va fi difuzat în februarie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jon Watts, regizorul noii trilogii „Spider-Man”, va realiza un serial „Star Wars”

Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)