Jon Watts, regizorul noii trilogii „Spider-Man”, va realiza un serial „Star Wars”

De: Ana Obretin / 18.05.2022, 14:19
Jon Watts, regizorul noii trilogii

Jon Watts, regizorul din spatele trilogiei „Spider-Man” cu Tom Holland, urmează să realizeze un serial TV din universul „Star Wars” pentru Disney+.

În urma unor zvonuri apărute despre implicarea sa în franciză, încă din februarie, Vanity Fair a confirmat că Watts lucrează la un show „Star Wars” cu titlul de lucru „Grammar Rodeo” – o referire la un episod din „The Simpsons”. Potrivit publicației, acțiunea serialului va fi plasată după cea din „Return Of The Jedi”, cam aceeași perioadă tratată în „The Mandalorian”, scrie NME.

CITEȘTE ȘI: Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

Hayden Christensen își reia rolul Anakin Skywalker într-o nouă serie „R[zboiul stelelor”

Deși detaliile despre show sunt ținute secrete, acesta este descris ca o „versiune galactică a filmelor clasice de aventurădin anii ’80”. Un casting pentru găsirea a patru actori cu vârsta între 11 și 12 ani este în desfășurare.

Watts este producător executiv al serialului, alături de cel care i-a fost partenerul de scenariu pentru „Spider-Man: Homecoming”, Chris Ford. O dată de lansare nu a fost încă anunțată.

Serialul se alătură unei liste extinse de show-uri „Star Wars”

Printre acestea se numără „Obi-Wan Kenobi”, care va fi lansat la finalul acestei luni, „Andor”, cu lansarea în vară, și „The Mandalorian”, al cărui al treilea sezon va avea ăremiera „la sfârșitul anului 2022 sau începutul lui 2023”. Alte seriale în lucru includ „Ahsoka”, cu Rosario Dawson, și „The Acolyte”, plasat cu aproximativ 100 de ani înainte de „The Phantom Menace”.

Vezi trailerul „Obi-Wan Kenobi”:

CITEȘTE ȘI: „Star Wars” este filmul care a inspirat cele mai multe tatuaje în rândul fanilor

Foto: Profimedia Images