Hayden Christensen își reia rolul Anakin Skywalker într-o nouă serie „Star Wars”

De: Ana Obretin / 24.10.2021, 11:18
Hayden Christensen își reia rolul Anakin Skywalker într-o nouă serie

Actorul Hayden Christensen își va relua rolul Anakin Skywalker, alias Darth Vader, în „Ahsoka”, cea mai recentă serie live action din universul „Star Wars”, produs de Lucasfilm și Disney +.

Actrița Rosario Dawson joacă rolul personajului Ahsoka Tano, un Jedi padawan al cărei maestru a fost Skywalker în producțiile animate „Star Wars”, care și-a făcut debutul în live action în cel de-al doilea sezon al serialului „The Mandalorian”.

CITEȘTE ȘI: „Star Wars” este filmul care a inspirat cele mai multe tatuaje în rândul fanilor

Darth Vader a fost ales cel mai bun personaj din franciza “Star Wars”

Detaliile despre intrigă sunt ținute secrete, dar se știe că Dave Filoni va scrie scenariul serialului și este producătorul executiv, împreună cu Jon Favreau, potrivit The Hollywood Reporter. Nu este clar cum va fi introdus Skywalker sau, de altfel, Vader, în acțiunea din „Ahsoka”. Seria, la fel ca „The Mandalorian”, are loc la cinci ani după evenimentele din „Return of the Jedi” și, prin urmare, după moartea lui Vader. Personajul Tano era padawan-ul (ucenicul) lui Skywalker, așa că apariția acestuia în serie ar putea fi sub formă de flashback-uri. Dar ar putea fi și o Fantomă a Forței.

Producția va începe la începutul anului 2022.

Hayden Christensen l-a jucat pe Darth Vader în „Star Wars: Attack of the Clones”, lansat în 2002, și „Star Wars: Revenge of the Sith”, din 2005. 

CITEȘTE ȘI: „The Book Of Boba Fett”, un serial spin off „Star Wars”, va fi lansat în decembrie

Disney lansează experiența imersivă Star Wars Galactic Starcruiser. Prețurile sunt pe măsură

A murit Christopher Lee, star al francizelor „Stăpânul inelelor” şi „Star Wars”

Foto: Profimedia Images