Disney lansează experiența imersivă Star Wars Galactic Starcruiser. Prețurile sunt pe măsură

De: Ana Obretin / 05.08.2021, 15:53
Disney lansează experiența imersivă Star Wars Galactic Starcruiser. Prețurile sunt pe măsură

Disney a oferit detalii despre noua sa atracție Star Wars Galactic Starcruiser, care va fi lansată în parcul tematic situat în Orlando, anul viitor. O experiență imersivă, iar prețurile sunt pe măsură.

Astfel, fanii francizei „Războiul Stelelor/ Star Wars” vor putea petrece două zile și două nopți în acest hibrid de hotel și sală de cinema, unde vor putea participa la jocuri de roluri contra unei sume de minimum 4.809 dolari pentru două persoane. O experiență ultra captivantă care este rezervată celor mai înstăriți.

Ideea din spatele Galactic Starcruiser este de a cufunda vizitatorii într-un univers Star Wars. În timpul acestei călătorii foarte scurte, fanii vor experimenta, vor mânca și vor dormi în stilul Star Wars. Pentru ca magia să se întâmple, Disney s-a gândit în mod evident la o serie de activități legate de franciză, inclusiv lecții de săbii laser și de Sabacc (un joc de cărți).

Aventura începe cu o călătorie în hiperspațiu la bordul unui vas spațial, de la un terminal dedicat. Odată ajunși în Starcruiser, începe un joc de roluri real, cu actori în costume însoțind vizitatorii. Atenția la detalii este extraordinară, spun reprezentanții Disney: „Fiecare cabină oferă propria fereastră către spațiu, cu vedere la nave spectaculoase și la galaxie”. Nava include bar și restaurant, cu băuturi și alimente specifice.

Pentru ca experiența să fie completă, participanții trebuie să își asume rolul în evenimentele planificate, aderând fie la Primul Ordin sau, dimpotrivă, promițând loialitate Rezistenței. 

CITEȘTE ȘI: „Star Wars” este filmul care a inspirat cele mai multe tatuaje în rândul fanilor

Disney marchează Ziua Wars cu un scurtmetraj crossover cu „Familia Simpson”

Foto: Profimedia Images