„The Book Of Boba Fett”, un serial spin off „Star Wars”, va fi lansat în decembrie

De: Ana Obretin / 30.09.2021, 10:39

Serialul Disney „The Book Of Boba Fett„, un spin off „Star Wars”, a primit o dată de lansare, urmând să aibă premiera pe 29 decembrie.

Show-ul a fost anunțat pentru prima dată într-o secvență la sfârșitul celui mai recent sezon al serialului „The Mandalorian” în decembrie 2020. Acum, a fost dezvăluită prima piesă de artă conceptuală pentru serial, care arată că Fett, interpretat de Temuera Morrison, stătea în palatul lui Jabba the Hutt de pe Tatooine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Disney (@disney)

Un sinopsis oficial al show-ului „The Book Of Boba Fett” confirmă faptul acesta îi va prezenta pe „vânătorul de recompense Boba Fett și pe mercenarul Fennec Shand (Ming-Na Wen) navigând în lumea interlopă a galaxiei și care se întorc pe Tatooine pentru a-și juca revendicarea teritoriului condus odată de Jabba the Hutt și banda acestuia”.

La începutul acestei luni, a fost confirmat faptul că Ludwig Göransson, compozitorul serialului „The Mandalorian„, va reveni pentru a scrie muzică pentru noul spin off, scrie NME.

Göransson, premiat cu Oscar, are o lungă istorie în compunerea de partituri, fiind autorul coloanelor sonore ale unor filme precum „Creed”, „Creed II”, „Venom”, „Tenet” și „Black Panther”. 

CITEȘTE ȘI: Gina Carano, concediată din “The Mandalorian”, după ce i-a comparat pe republicani cu evreii din timpul Holocastului

Foto: Profimedia Images