Un site pentru adulți oferă 10 milioane de dolari pentru Lionel Messi

De: Adrian Popa / 05.07.2021, 11:01

Un site pentru adulți i-a făcut clubului Barcelona o ofertă interesantă: 10 milioane de dolari pentru a-l păstra pe Lionel Messi.

Starul argentinian este liber de contract în acest moment, iar Stripchat vrea să sponsorizeze clubul care are dificultăți financiare. Javier Tebas, președintele La Liga, a anunțat că Barcelona va trece printr-o „procedură specială” în sezonul următor după ce a depășit fondurile pentru salarii. „Trebuie să micșoreze salariile în echipă sau să producă bani din vânzarea de jucători”, a declarat Tebas.

Astfel, pentru a-i prelungi cu încă doi ani contractul lui Messi, așa cum dorește clubul, managementul va trebui să facă economii.

Stripcat este un site care oferă servicii de videochat și socializare online. „Ar fi o rușine ca Messi, care este jucător legitimat la Barcelona de 20 de ani, să plece”, a declarat Max Bennett, vicepreședinte la Stripchat și microbist.

Platforma Stripchat (Foto: captură de ecran)

Compania dorește să devină partener oficial al Barcelonei pentru transmisiuni live pe platforma sa. Stripchat are peste 420 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a declarat că dorește ca Messi să rămână la clubul de pe Camp Nou.

Sursa: Sport Bible

Foto: Stripchat

CITEȘTE ȘI:

Întâlnirea cu Messi i-a schimbat viaţa, în rău. Ce s-a întâmplat cu Murtaza Ahmadi

Povestea emoționantă a unui fotbalist celebru care își donează mare parte din venituri