Viața de familie a cântăreței Alanis Morissette va sta la baza unei comedii produse de ABC

De: Nicoleta Lepădatu / 09.11.2021, 06:34
Viața de familie a cântăreței Alanis Morissette va sta la baza unei comedii produse de ABC

Compania de televiziune susținută de Disney a încheiat un contract pentru scenariul ”Relatable”, o comedie inspirată din viața de familie a cântăreței și compozitoarei câștigător de Grammy Alanis Morissette.

”Relatable” spune povestea unei femeie de 40 de ani, căsătorită și cu trei copii, care și-a petrecut viața de adult tânăr ca vedetă rock internațională, faimoasă pentru piesele care au inspirat generații de femei și de adolescenți. Acum, „vocea generației ei”, deși este profund legată de familie, nu prea poate determina următoarea generație care locuiește în casa ei să o asculte. ABC a declarat că viața lui Alanis  Morissette va sta la baza scenariului a a poveștilor, dar toate personajele sunt fictive și non-biografice.

Alanis Morissette va fi producător executiv și va compune muzica originală pentru serial. Elizabeth Beckwith (”The Goldbergs” de la ABC) și Christopher Moynihan (”Man Up”) au co-creat pilotul și vor scrie scenariul. Elizabeth Beckwith are printre realizările sale ”Speechless” de la ABC și, de asemenea, a scris cartea pentru părinți „Creșterea copilului perfect prin vinovăție și manipulare”. Moynihan a adaptat anterior filmul Universal ”Night School” ca pilot NBC care nu a avut însă o continuare și a scris scenariul pentru serialul ”Marlon”, printre altele.

Albumul de debut al lui Morissette din 1995, ”Jagged Little Pill” a avut aniversarea anul trecut, iar cântăreața a plecat anul acesta în turneul reprogramat pentru a-l sărbători. Ea și-a lansat cel de-al 10-lea album de studio anul trecut. ”Jagged Little Pill” a inspirat și un musical pe Broadway care a obținut 15 nominalizări la Tony și a câștigat două.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE Și: Alanis Morissette vorbește despre faptul că a fost violată, într-un documentar HBO