Alanis Morissette vorbește despre faptul că a fost violată, într-un documentar HBO

De: Ana Obretin / 13.09.2021, 13:52
Alanis Morissette vorbește despre faptul că a fost violată, într-un documentar HBO

Cântăreața canadiană Alanis Morissette susține că a fost violată pe când avea 15 ani și a vorbit despre acest lucru  într-un nou documentar produs de HBO, „Jagged”. Filmul va avea premiera la Festivalul de la Toronto, luni, dar artista nu va participa la eveniment.

În documentar, Morissette spune că a fost violată de mai multe ori pe când era adolescentă. „Mi-a trebuit ani de terapie să recunosc chiar că a existat vreun fel de victimizare din partea mea”, a spus ea în film, potrivit NME. „Aș fi spus întotdeauna că eram de acord și apoi mi s-ar fi reamintit ca ‘Hei, aveai 15 ani, nu ești capabilă de consimțământ la 15 ani’. Acum îmi spun: ‘Oh, da, sunt toți pedofili. Totul este un viol legal”. Vedeta nu a dezvăluit identitatea presupușilor săi agresori și a spus că, anterior, a vorbit cu „câteva persoane” despre afirmațiile ei, dar că nu a fost crezută. 

Morissette a continuat: „Știi că mulți oameni spun ‘de ce a așteptat acea femeie 30 de ani?’ Și le răspund ‘duceți-vă naibii’. Ele nu așteaptă 30 de ani. Nimeni nu le asculta sau existența sau familia lor le este amenințată. Totul se reduce la ‘de ce așteaptă femeile’? Femeile nu așteaptă. Cultura noastră nu ascultă”.

Documentarul „Jagged” a fost regizat de Alison Klayman și va fi difuzat de HBO după premiera sa TIFF. Filmul prezintă viața și cariera vedetei canadiene în vârstă de 47 de ani. Anul trecut, Morissette a vorbit despre importanța terapiei în viața ei, spunând: „Dacă nu aș fi avut o echipă întreagă de terapeuți de-a lungul vieții mele, nu cred că aș mai fi fost aici”.

CITEȘTE ȘI: Alanis Morissette scrie o carte despre „vicii”

Alanis Morissette dezvaluie secretele siluetei ei! (poze) 

Primele imagini din documentarul despre Janet Jackson au fost lansate (VIDEO)

Foto: Profimedia Images