Lady Gaga a mărturisit că a rămas însărcinată în urma unui viol și a avut o cădere psihică

De: Loredana Toma / 21.05.2021, 18:10
Lady Gaga a mărturisit că a rămas însărcinată în urma unui viol și a avut o cădere psihică

Lady Gaga a mărturisit că a rămas însărcinată, pe când avea 19 ani, după ce a fost violată de un producător muzical. “Mai întâi am simțit o durere în tot corpul și apoi am amorțit”, a declarat aceasta în seria documentară “The Me You Can’t See”, realizată de Oprah Winfrey și prințul Harry, pentru Apple TV.

“Aveam 19 ani și lucram deja în domeniul muzical și un producător mi-a spus să-mi dau hainele jos. Eu am refuzat și am plecat și apoi mi-au spus că-mi vor arde toată muzica. Și nu s-au oprit. Nu s-au oprit să-mi ceară să mă dezbrac și tot ce-mi amintesc este că am înghețat de frică. La început am simțit o durere totală și apoi o amorțeală. Și mi-a fost rău săptămâni la rând și apoi persoana care m-a violat m-a aruncat lângă casa părinților pentru că vomitam și-mi era rău. M-au ținut încuiată în studio timp de mai multe luni”, a mărturisit artista, potrivit nme.com.

Lady Gaga: “Vorbește despre cauza durerii. Nu este suficient doar să spui că doare” 

Gaga a mai vorbit, anterior, despre acest episod din viața ei, însă, în seria “The Me You Can’t See”, a dezvăluit și că a avut momente în care s-a automutilat, având episoade psihotice în care se izbea de pereți. “Crezi că te vei simți mai bine pentru că-ți arăți durerea tuturor, însă nu te ajută deloc. Mereu sfătuiesc oamenii să povestească despre ceea ce a cauzat durerea, nu doar să arate că au o durere”, a explicat ea. 

Deși artista nu a dezvăluit niciodată numele agresorului său, ea a menționat că a avut căderi nervoase și, timp de câțiva ani, nu a mai fost aceeași persoană ca înainte de incident. 

Discutând deschis despre sănătatea mintală, artista a spus că i se întâmplă să aibă chiar și șase luni o stare extrem de bună și deodată ceva să-i declanșeze acele amintiri și să se simtă foarte rău. “Și când spun rău, înseamnă că îmi vine să tai, mă gândesc la moarte și mă întreb dacă vreodată, în vreun astfel de moment, chiar am să mă sinucid”, a spus Gaga.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini din „Friends: The Reunion”; Justin Bieber, Lady Gaga și BTS, printre invitați

„Scunzi, grași și urâți”: Familia Gucci critică distribuția noului film al lui Ridley Scott, cu Lady Gaga

Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună

Foto: Profimedia Images