Lady Gaga și Glenn Close se alătură prințului Harry și lui Oprah Winfrey pentru seria despre sănătatea mintală

De: Ana Obretin / 11.05.2021, 10:57
Lady Gaga și Glenn Close se alătură prințului Harry și lui Oprah Winfrey pentru seria despre sănătatea mintală

Cântăreața Lady Gaga și actrița Glenn Close se alătură prințului Harry și vedetei TV Oprah Winfrey pentru seria de documentare despre sănătatea mintală care va fi difuzată pe Apple TV. Ele vor vorbi despre probleme de sănătate mintală și bunăstare emoțională, cu scopul de a lansa o dezbatere globală și de a elimina sentimentul de rușine care există în jurul acestor probleme, cu înțelepciune și compasiune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oprah (@oprah)

Seria de documentare realizată de prințul Harry cu Oprah Winfrey, „The Me You Can’t See”, va avea premiera pe 21 mai, a anunțat, luni, platforma de streaming Apple TV.

Seria se va concentra atât asupra bolilor, cât și asupra sănătății mintale, inspirând telespectatorii să aibă o conversație sinceră despre provocările cu care se confruntă și despre cum să se echipeze cu instrumentele necesare nu pentru a supraviețui, ci pentru a prospera.

Ducele de Sussex este implicat de mai mulți ani în diverse inițiative privind sănătatea mintală și și-a împărtășit cu sinceritate și experiența personală, pledând pentru cei care suferă în tăcere și pentru sprijinirea lor. 

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, i-au acordat un interviu exploziv lui Oprah Winfrey la începutul acestui an. Printre afirmațiile pe care le-au făcut în interviu, Harry și Meghan au susținut că un membru al familiei regale britanice a fost preocupat despre cât de închisă va fi pielea fiului lor, Archie. 

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și-a găsit job la un startup de coaching din Silicon Valley. Ce studii a făcut ducele de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle nu își vor relua angajamentele oficiale ca membri ai familiei regale

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor deveni din nou părinți

Foto: Profimedia Images