Seria despre sănătatea mintală realizată de prințul Harry și Oprah Winfrey va fi difuzată luna aceasta

De: Ana Obretin / 04.05.2021, 17:45
Seria despre sănătatea mintală realizată de prințul Harry și Oprah Winfrey va fi difuzată luna aceasta

Seria de documentare realizată de prințul Harry cu Oprah Winfrey, care se va concentra asupra sănătății mintale, va fi difuzată la sfârșitul acestei luni, pe Apple, a confirmat vedeta TV.

Oprah a vorbit despre noua producție TV în emisiunea CBS „The Drew Barrymore Show”, în timpul unui interviu cu psihiatrul american Bruce D. Perry, împreună cu care a realizat, în ultimii doi ani, documentarea pentru această serie. Oprah a subliniat cât de important este pentru ea să-și folosească viața „pentru a-i ajuta pe oameni”.

Seria de documentare se va concentra atât asupra bolilor, cât și asupra sănătății mintale, inspirând telespectatorii să aibă o conversație sinceră despre provocările cu care se confruntă și despre cum să se echipeze cu instrumentele necesare nu pentru a supraviețui, ci pentru a prospera.

Ducele de Sussex este implicat de mai mulți ani în diverse inițiative privind sănătatea mintală și și-a împărtășit cu sinceritate și experiența personală, pledând pentru cei care suferă în tăcere și pentru sprijinirea lor. 

„Cred cu adevărat că o bună sănătate mintală este cheia unui leadership puternic, a comunităților productive și a unui sine orientat spre scopuri”, a spus prințul Harry, la momentul în care a fost anunțată această serie.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, i-au acordat un interviu exploziv lui Oprah Winfrey la începutul acestui an. Printre afirmațiile pe care le-au făcut în interviu, Harry și Meghan au susținut că un membru al familiei regale britanice a fost preocupat despre cât de închisă va fi pielea fiului lor, Archie. 

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și-a găsit job la un startup de coaching din Silicon Valley. Ce studii a făcut ducele de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle nu își vor relua angajamentele oficiale ca membri ai familiei regale

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor deveni din nou părinți

Foto: Profimedia Images