Vița de Vie lansează un joc personalizat, pentru a marca 25 de ani de carieră

De: Loredana Toma / 08.03.2021, 18:00
Vița de Vie lansează un joc personalizat, pentru a marca 25 de ani de carieră

Trupa rock Vița de Vie marchează 25 de ani de carieră prin lansarea unui joc personalizat, cu coloana sonoră în 8-bit. Jocul, „Soundcheck Attack”, este, cumva, o poveste a trupei, în care cei cinci membrii sunt eroii principali și trebuie să parcurgă 17 orașe pe care le au pe listă în cadrul unui turneu, așa cum formația ar face dacă ar fi în concerte, în viața reală.

Gamerii sunt provocați să transforme dușmanii în fani

Provocarea jocului vine când cei cinci eroi sunt atacați la probele de sunet de peste 30 de personaje diferite, acestea fiind personaje agresive, deranjate de zgomot și lumină. Rolul jucătorului este să se lupte și să transforme acești dușmani în fani ai trupei. Coloana sonoră a jocului în 8-bit –”Soundtrack Attack (8-bit)” – va fi disponibilă pe toate platformele digitale pe 19 martie și va fi precedată de lansarea primului single – “Iamma” (8-bit), cu o săptămână înainte, pe 12 martie. Totodată, jocul va fi disponibil și în varianta desktop.

“Soundcheck Attack a fost produs de extratereștrii de la Deadline și este un cadou pentru fanii noștri, cei care au fost alături de noi în acești 25 de ani incredibili. Jocul este disponibil în varianta desktop, download gratuit în Google Play și App Store. Adică peste tot”, a declarat Adrian Despot, solistul trupei.

“Vița de Vie” este o formație de rock alternativ, formată în 1996. Trupa este formată din Adrian Despot (voce, chitară), Adrian Ciuplea (chitară bas), Cezar Popescu (chitară), Sorin „Pupe” Tănase (tobe; cofondator) și Mihai Ardelean (clape). Primul ei album, „Rahova”, a fost lansat în 1997. Cel mai recent material discografic, “Șase (+)”, a fost lansat în 2016.

CITEȘTE ȘI: Kings of Leon va fi prima trupă din istorie ce lansează un album ca NFT 

Trupa Rammstein confirmă că a înregistrat un nou album

Foto: Facebook/ Vita de Vie