Warner TV, lansat oficial în România pe 23 octombrie; postul va înlocui TNT

De: Ana Obretin / 05.10.2021, 08:43

Warner TV va fi lansat oficial în România pe 23 octombrie, sub sloganul „Entertainment Nelimitat”. Noul post de televiziune va înlocui TNT în cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european.

Televiziunea, deținută de WarnerMedia, va oferi telespectatorilor conținut premium, blockbustere și seriale apreciate în întreaga lume, garantând o experiență de divertisment variată și uimitoare.

Printre titlurile care vor fi disponibile pe noul post se numără trilogia „Stăpânul Inelelor”, „Cavalerul Negru” și „Sucker Punch”. Warner TV România.

Warner TV se poziționează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros., cunoscut pentru conținutul de calitate îndrăgit la nivel mondial și pentru poveștile remarcabile. Numele postului de televiziune va duce, de asemenea, la o creștere a gradului de conștientizare a mărcii, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Disney și Sony au semnat un acord masiv în urma căruia filme ca „Spider-Man” vor fi difuzate pe Disney+

Brandul Warner TV a fost deja introdus cu succes în Franța, iar posturile TNT vor fi redenumite treptat și în celelalte teritorii europene unde sunt prezente.

Hannes Heyelmann, Head of Programming Europa, Orientul Mijlociu și Africa la WarnerMedia declară: „Din această toamnă TNT va deveni Warner TV. România și Polonia sunt piețe importante pentru noi și întrucât Warner Bros. este un brand faimos și îndrăgit, credem cu tărie că Warner TV va oferi fanilor noștri din aceste teritorii o experiență completă prin filmele apreciate și serii de succes”.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

CITEȘTE ȘI: Scarlett Johansson a ajuns o înțelegere cu Disney în procesul pentru „Black Widow”

Foto: Warner TV România