Zack Snyder și „Sucker Punch”, premieră la TNT pe 2 septembrie

De: Ana Obretin / 23.08.2021, 10:41
Zack Snyder și

Lungmetrajul de acțiune cu elemente fantasy „Sucker Punch: Evadare din realitate”, regizat de Zack Snyder, va avea premiera la TNT pe 2 septembrie. Filmul, cu Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jena Malone și Jamie Chung în distribuție, va fi difuzat de la ora 22.20.

„Sucker Punch” are în centru cinci fete care își unesc ideile și forțele pentru a scăpa dintr-un internat psihiatric, în anii 1960. Grupul este condus de Babydoll, interpretată de Emily Browning. După moartea mamei și a surorii mai mici, tânăra este închisă de tatăl vitreg la un internat mai puțin obișnuit. Aici, prizonieră, se retrage într-o realitate alternativă și imaginează un plan care să o ajute să scape din instituție. Realitate, subrealitate și lumea viselor sunt cele trei niveluri pe care se desfășoară acțiunea, potrivit unui comunicat remis Apropo de TNT.

„O capodoperă vizuală”, a fost verdictul Space Network, în timp ce CBS Radio a spus despre acest film că este „strălucit din punct de vedere vizual”. „Uimitor”, l-a descris pe scurt NGTV, iar WNYX-TV a considerat că este „«Kill Bill» care întâlnește «Inception»”.

Muzica are un rol important în acest film, însuși regizorul recunoscând într-un interviu că este primul lucru la care se gândește atunci când începe să lucreze la o nouă producție. Producătorul și compozitorul Tyler Bates a explicat în urmă cu un deceniu într-un interviu: „Piesele din film chiar funcționează ca subconștient al lui Babydoll”. Piesele alese pentru a ilustra sonor momente cheie din film aparțin unor artiști ca Eurythmics, Jefferson Airplane, The Pixies și Roxy Music.

Filmul scris de Zack Snyder și Steve Shibuya a fost lansat în 2011.

Zack Snyder este regizor, producător și scenarist, celebru pentru filme de acțiune și SF. Printre filmele sale se numără „300”, „Watchmen”, „Man of Steel”, „Batman v Superman: Dawn of Justice” și „Justice League„.

CITEȘTE ȘI: TOP 10 cele mai urmărite filme de pe Netflix din istoria platformei (Video)

“Army Of The Dead”, de Zack Snyder – un film imprevizibil, dar cu mesaje sociale diverse

Foto: TNT