Zece lucruri pe care nu le stiai despre Justin Timberlake

Apropo.ro / 05.06.2008, 08:30
Zece lucruri pe care nu le stiai despre Justin Timberlake
Justin Timberlake are deja o cariera de 12 ani, in lumea show-bizz-ului. A cunoscut faima ca Muschetar, dar si ca solist in 'N Sync.

Justin Timberlake are deja o cariera de 12 ani, in lumea show-bizz-ului. A cunoscut faima ca Muschetar, dar si ca solist in formatia ‘N Sync. Rand pe rand a deschis o fundatie umanitara, si-a lansat o linie vestimentara, a avut iubite celebre ca Britney Spears, Cameron Diaz, Jessica Biel. In domeniul muzical a continuat chiar daca formatia s-a destramat. Hit dupa hit, a ajuns unul dintre cei mai adorati cantareti. Ultimul sau videoclip este impreuna cu Madonna, "4 Minutes". Spre deosebire de ceilalti carora celebritatea si faima le-a distrus mintile, Justin isi continua drumul.

Cum fiecare vedeta nu scapa de analiza presei, am gasit cateva mici lucruri pe care poate nu le stiai despre Timberlake.

1. Parintii lui Justin au divortat cand acesta avea doar doi ani si a fost crescut de mama sa si de tatal vitreg, Lynn si Paul. Tatal sau biologic era directorul corului Bisericii Baptiste din Memphis.

2. Mama lui Justin a realizat ca el are simt artistic si calitati vocale, atunci cand l-a prins cantand dupa radio.

3. Faimosul par carliontat i-a adus numai probleme in scoala. Toata lumea il sicana. Din aceasta cauza purta mai mereu basca pe cap sau se tundea cat mai scurt. Cand s-a ras in cap a primit si prima pedeapsa.

4. Justin admite ca a devenit faimos la 14 ani alaturi de ‘N Sync si ca isi cam luase un aer de tip dur. Toata lumea i se parea ca este a lui si ca este cel mai grozav tip. Recunoaste ca abia daca puteai sa vorbesti cu el, nu mai vorbim de sfaturi, dojeneala.

5. In 2006, Justin a inceput sa lucreze mai mult la voce, deoarece pierduse un rol din cauza vocii subtiri.

6. De-a lungul timpului, Justin a avut mai multe porecle precum: Shot, Cury Spice, Bounce, The Baby, J. si Trousersnake.

7. Justin a fost numit de colegii de scoala "ciudat" din cauza dragostei sale pentru muzica si dans.

8. Teama cea mai mare a lui Justin este sa nu fie muscat de rechini, serpi, paienjeni. Ii mai este teama sa nu fie lovit de obiectele pe care fanii i le arunca pe scena.

9. Pentru a adormi linistit seara, Justin nu bea lapte cald seara, ci isi canta pana adoarme.

10. Ce este sexy pentru Justin? Modul in care fiecare are grija de el, asa cum l-a inzestrat natura.

Mai cunosti picanterii din viata lui Justin Timberlake?

Justin Timberlake si Madonna – 4 Minutes