Zoë Kravitz va produce și va juca în thrillerul „The Sundance Kid Might Have Some Regrets” pentru Warner Bros.

De: Nicoleta Lepădatu / 22.06.2022, 13:19
Zoë Kravitz va produce și va juca în thrillerul „The Sundance Kid Might Have Some Regrets” pentru Warner Bros.

Warner Bros. a câștigat licitația pentru filmul  „The Sundance Kid Might Have Some Regrets”, pe care Zoë Kravitz („The Batman”) urmează să îl producă și în care o să și joace, conform publicației Deadline.

„The Sundance Kid Might Have Some Regrets” se bazează pe nuvela cu același nume a Leynei Krow, centrată pe o pereche de jefuitori de bănci. În timp ce o geamănă, Maggie, se mândrește cu puteri supranaturale, inclusiv telekinezie și alte câteva super-puteri, fratele ei conduce operațiunea și este narator al poveștii. Maggie începe să ghicească viața pe care o duc ea și sora ei, atunci când ultimul lor furt merge prost.

Matt Jackson („All the Old Knives”) va produce filmul pentru Jackson Pictures, iar colega sa de la Jackson Pictures, Joanne Lee, va fi producător executiv. Un scenarist și un regizor pentru film nu au fost încă aleși, deși căutarea acestora este în desfășurare.

Zoë Kravitz a jucat cel mai recent rolul lui Catwoman în filmul Warner Bros. „The Batman”. Actrița veterană își face în prezent debutul regizoral cu thrillerul „Pussy Island” pentru MGM.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Zoe Kravitz spune că i-a fost refuzat un rol în „The Dark Knight Rises” din cauza culorii pielii

Tags: