Zoe Kravitz spune că i-a fost refuzat un rol în „The Dark Knight Rises” din cauza culorii pielii

De: Ana Obretin / 09.03.2022, 09:36
Zoe Kravitz spune că i-a fost refuzat un rol în

Actrița Zoe Kravitz a spus că i-a fost refuzat un rol în „The Dark Knight Rises”, parte a francizei „Batman”, din cauza culorii pielii sale.

Starul, care joacă în „The Batman”, lansat săptămâna trecută, a participat la casting pentru „The Dark Knight Rises”. Considerată prea „urbană”, actrița în vârstă de 33 de ani a spus că a fost refuzată din cauza culorii pielii. Anne Hathaway a fost cea care a primit acel rol în cele din urmă.

CITEȘTE ȘI: Cât de poluantă este producția de filme și cum încearcă industria să devină mai verde

Filme cu vampiri: TOP 10 cele mai bune producții din toate timpurile (Video)

„Nu știu dacă a venit direct de la Christopher Nolan (regizorul trilogiei, n.r). Cred că a fost probabil vreun director de casting, sau un asistent. A fost foarte dificil să aud că nu puteam juca acest rol din cauza culorii pielii mele. Cuvântul ‘urban’ a fost lansat așa și a fost foarte violent”, a spus interpreta personajului Catwoman pentru The Guardian.

„M-am simțit inconfortabil cu pielea mea neagră”. Kravitz a adăugat că și-a dat seama cum să vadă aspectul pozitiv al acelei respingeri: „Chiar dacă uneori este greu să vezi partea pozitivă în acel moment, câțiva ani mai târziu îți spui: ‘Bine, de aceea nu a mers'”.

Zoë Kravitz a fost lăudată pentru interpretarea personajului său din „Batman/ The Batman”, ea călcând astfel pe urmele unor vedete ca Michelle Pfeiffer, Halle Berry și Eartha Kitt. Vedeta serialului de succes „Big Little Lies” a spus că părinții ei, starul rock Lenny Kravitz și Lisa Bonet, „au eliminat granițele în atât de multe feluri”, pentru că „nu s-au comportat, nu s-au îmbrăcat sau nu arătau așa cum o persoană de culoare ar fi trebuit să fie în ochii oamenilor albi”. „M-am simțit inconfortabil cu pielea mea neagră. Mi-a luat mult timp nu doar să o accept, ci și să o iubesc și să fiu mândră de ea”, a mai spus actrița.

CITEȘTE ȘI: De ce 1982 este considerat unul dintre cei mai buni ani din istorie pentru filme

Foto: