Jason Momoa și Lisa Bonet se despart, după o relație de 16 ani

De: Ana Obretin / 13.01.2022, 08:36
Jason Momoa și Lisa Bonet se despart, după o relație de 16 ani

Actorul hollywoodian Jason Momoa și actrița Lisa Bonet au anunțat că se despart, după o relație de 16 ani. Momoa, în vârstă de 42 de ani, și-a folosit contul de Instagram pentru a împărtăși „știrile despre familie”: că el și Bonet, în vârstă de 54 de ani, „se despart”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

Starul superproducțiilor „Aquaman” și „Dune” a adăugat: „Vă împărtășim acest lucru nu pentru că noi credem că este demn de știre, ci pentru ca, pe măsură ce ne trăim viețile, să putem face acest lucru cu demnitate și onestitate”.

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa a dezvăluit că s-a rănit de mai multe ori în timp ce filma ”Aquaman 2”

Actorul Jason Momoa din „Urzeala Tronurilor” vine în România

8 continuări ale unor superproducții care ajung pe marile ecrane în 2022 (VIDEO)

Relația celor doi a început în 2005, dar s-au căsătorit abia în octombrie 2017, Momoa devenind tatăl vitreg al lui Zoe Kravitz, fiica lui Bonet cu fostul ei soț, Lenny Kravitz. Momoa și Bonet au împreună un fiu, pe Nakoa-Wolf, de 13 ani, și o fiică, Lola, de 14 ani. „Dragostea dintre noi continuă”, a scris Momoa pe Instagram, „evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul – pentru a fi ceea ce învățăm să devenim”.

Mesajul a fost semnat „J&L”, cu nota „Să triumfe iubirea”.

Printre proiectele viitoare ale lui Jason Momoa se numără „Aquaman and The Lost Kingdom”, unde joacă rolul principal al supereroului, filmul fiind regizat de James Wan, potrivit The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: „Game of Thrones” le-a făcut pe multe staruri multimilionare. Cine conduce topul

Foto: Profimedia Images