5 actori mari a căror carieră a intrat în declin spre bătrânețe

De: Adrian Popa / 30.03.2022, 10:52

Mulți actori cunoscuți au fost nevoiți să accepte roluri dubioase din cauza problemelor financiare sau personale pe care le-au avut. Exemple care ne vin imediat în minte sunt Bruce Willis, Nicholas Cage și chiar legendarul Robert De Niro.

În ceea ce îl privește pe actorul din „The Irishman” unii oameni se întreabă dacă tinerele generații mai știu ce roluri de excepție a făcut în tinerețe. În secolul 21, De Niro, devenit faimos datorită unor filme precum „Taxi Driver” sau „Raging Bull” a apărut în multe comedii, dar și în filme mediocre, precum „Killing Season” (2013). Anul acesta, unul dintre actorii preferați ai regizorului Martin Scorsese apare în „Wash Me in the River”, regizat de controversatul Randall Emmett, producător de filme care merg de obicei direct pe DVD.

Un utilizator al comunității r/movies de pe Reddit a întrebat ce mari actori au început să interpreteze roluri slabe spre bătrânețe. Au răspuns mii de pasionați de cinematografie.

Robert De Niro a fost votat de peste 1.100 de utilizatori. Fanii starului speră că după „The Irishman” (2019) cariera actorului va intra din nou pe un trend ascendent.

O altă propunere populară a fost Liam Neeson. Ca și Bruce Willis, nord-irlandezul a apărut în ultimii ani în multe filme care nu au ajuns pe marile ecrane, în cinematografe. Printre cele mai slabe titluri în care a jucat actorul se numără „Third Person” (2013), „Honest Thief” (2020) sau „Backlight” (2022).

John Travolta se numără, de asemenea, printre actorii nominalizați care au primit multe voturi. Actorul din „Pulp Fiction” (1994) și „Paul Williams Still Alive” (2011) a jucat recent în „dezastre” precum „Speed Kills” (2019) sau „The Poison Rose” (2019).

Deși a luat recent un Oscar pentru rolul din „King Richard”, cinefilii de pe Reddit cred că Will Smith are o carieră aflată în declin de mulți ani. Nu îl va ajuta, probabil, nici faptul că l-a pălmuit recent pe Chris Rock. Actorul a apărut, în ultimii ani, în titluri precum „Bright” (2017) sau „Gemini Man” (2019).

Problemele din viața personală (divorțul „zgomotos” de Amber Heard) par să fi afectat serios cariera lui Johnny Depp, devenit faimos după rolurile din „Edward Scissorhands” (1990), „Donnie Brasco” (1997) sau „Sleepy Hollow” (1999). După 2000, Depp a apărut în filme mediocre, precum „Alice in Wonderland” (2010), „The Lone Ranger” (2013) sau „Mortdecai” (2015).

Foto: Profimedia Images