7 vedete care au animale de companie neobișnuite (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 21.06.2021, 07:53
7 vedete care au animale de companie neobișnuite (Video)

Mulți dintre noi avem animale de companie pe care le-am crescut și pe care le considerăm membri cu drepturi depline ai familiei. Pentru că un animal îți aduce multă bucurie și reușește să te scoată și din cele mai negre stări. Lucru pe care îl știu și o mulțime de celebrități, care adoră să pună pe rețelele sociale poze cu necuvântătorii familiei. Probabil că vă gândiți la căței, pisici și, poate, hamsteri sau papagali. Doar că de data aceasta vă povestim despre vedete care au animale de companie cel puțin neobișnuite, să zicem, dar la fel de fermecătoare.

Salma Hayek și bufnița ei care o mai și coafează, uneori

Păsările cântătoare se găsesc adesea în case ca animale de companie, la fel și porumbeii. Cu toate acestea, actrița Salma Hayek are în casă o superbă bufniță gri, care pare că iubește să se joace cu părul ei.

Salma spune despre bufniță că este foarte amuzantă, are o personalitate puternică si îi place să se joace cu părul ei.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Mayim Bialik a adoptat o pisică Peterbald

A avea o pisică ca animal de companie nu este ceva ieșit din comun, atâta timp cât nu este un exemplar exotic precum Peterbald, o rasă de pisici de origine rusă. A fost creat la St Petersburg în 1994, dintr-o reproducere experimentală de către Olga S. Mironova. Ce este atât de ciudat la aceste pisici? Lipsa lor de păr. De fapt, totuși, au un puf aproape invizibil care le face foarte, foarte moi. Unora nu le place aspectul lor, dar ele sunt, de fapt, la fel ca orice altă pisică.

Arnold Schwarzenegger își împarte masa cu un măgar și un ponei

Actorul și fostul guvernator a distribuit un videoclip amuzant, în care își invită măgarul Lulu și poneiul Whisky să împartă puțină mâncare, pe contul său de Instagram. Simpaticele animale trăiesc împreună cu el și câinele său, Cherry.

 


Jennifer Garner a sărbătorit zilele de naștere ale găinilor ei

Găinile nu sunt doar animale de fermă, iar a avea una sau mai multe acasă este o adevărată aventură. Dacă nu ne credeți, întrebați-o pe Jennifer Garner, care a asistat găina ei cum a scos puii din ouă și chiar le-a sărbătorit zilele de naștere, cu niște specialități delicioase!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)


Amanda Seyfried și-a prezentat pe Instagram calul fotogenic și puiul de găină

La ferma pe care o deține în nordul New York-ului, actrița își împarte viața cu caii și găinile cu care face poze amuzante, pe care le postează pe contul ei de Instagram. Evident că din casa actriței nu lipsesc nici animalele de companie convenționale, cum ar fi pisicile și câinii.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Seyfried? (@mingey)

Justin Bieber are 2 pisici exotice Savannah

În trecut, cântărețul a avut o maimuță capucin foarte simpatică. Dar acum el este „tatăl” a 2 pisici Savannah, pe care le iubește atât de mult încât le-a făcut și un cont de Instagram dedicat, unde postează poze drăguțe cu ele.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin (@kittysushiandtuna)

Reese Witherspoon face yoga cu capra ei

Caprele actriței se numesc Martha și George Washington. Dar nu sunt singurele care se bucură de afecțiunea lui Reese, deoarece ea mai are acasă și niște măgari, găini și porci.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Foto Profimedia images