Justin Bieber a lansat un mini-album surpriză, EP-ul “Freedom”

De: Loredana Toma / 05.04.2021, 13:17
Justin Bieber a lansat un mini-album surpriză, EP-ul “Freedom”

Artistul canadian Justin Bieber și-a surprins fanii cu un mesaj pe platforma de socializare online Instagram prin care și-a anunțat noul material discografic, intitulat “Freedom”.

Mini-albumul este format din șase piese și a fost anunțat într-o manieră extrem de simplă: “Freedom pe toate platformele”. Coperta este destul de simplă, de asemenea, fiind o captură de ecran din aplicația Notes, unde pe fundal alb este scris titlul mini-albumului, potrivit Variety.

Un EP din colaborări și un debut direct pe locul 1 în top

Cu excepția unei singure piese, “We’re In This Together”, EP-ul este format din colaborări cu diverși artiști, după cum urmează: “Freedom”, cu BEAM, “All She Wrote”, cu Brandon Love și Chandler Moore, “Where You Go I Follow”, cu Pink Sweats, Chandler Moore și Judah Smith, “Where Do I Fit In”, cu Tori Kelly, Chandler Moore și Judah Smith, și “Afraid to Say”, cu Lauren Walters.

Pe 19 martie, Justin Bieber și-a lansat cel de-al șaselea album de studio, “Justice”, care a debutat direct pe locul întâi în clasamentul Rolling Stone, luându-i locul lui Morgan Wallen, care a ocupat această poziție timp de 11 săptămâni, cu “Peaches”.

Totodată, piesa “Justice”, cea de-a patra de pe albumul nou lansat, a debutat tot pe locul întâi în top. În total, piesa a avut 138,4 milioane de vizualizări în online, în doar zece zile de la lansarea albumului. Pe 26 martie, Bieber a lansat și o versiune de lux a albumului, care conține șase cântece în plus față de varianta originală.

CITEȘTE ȘI: Bieber “Ghinionistul” a căzut din nou în timpul unui show – VIDEO

Justin Bieber e istorie! Drake, cel mai ascultat cântăreţ

Elvis Costello și Iggy Pop lansează un EP în limba franceză

Foto: Profimedia Images