Keanu Reeves va juca într-un film și o serie anime adaptate după cartea sa “BRZRKR”

De: Loredana Toma / 23.03.2021, 14:25
Keanu Reeves va juca într-un film și o serie anime adaptate după cartea sa “BRZRKR”

Actorul american Keanu Reeves va juca într-un film live action și un serial anime adaptate după propria carte de benzi desenate “BRZRKR”, lansată în urmă cu două săptămâni. Producțiile vor fi disponibile pe platforma de streaming Netflix, iar Reeves va fi atât actor, cât și producător în aceste proiecte.

“’BRZRKR’ este o poveste epică despre un războinic nemuritor, care s-a luptat, neîncetat,  timp de 80.000 de ani, de-al lungul multor epoci. Bărbatul este cunoscut sub numele de ‘B’ și este  pe jumătate muritor și pe jumătate zeu, blestemat și constrâns de violență chiar cu sacrificiul sănătății sale. Dar, după ce a pribegit timp de secole întregi, este posibil ca ‘B’ să fi găsit o formă de refugiu, aceea de a lucra pentru guvernul SUA, pentru a fi el cel care duce luptele prea violente și prea periculoase pentru oricine altcineva. În schimb, va primi ceva ce-și dorește foarte mult să afle, și anume adevărul despre existența sa nesfârșită și sângeroasă și despre cum să încheie această viață”, au precizat reprezentanții Netflix despre noua serie.

Actorul a terminat de filmat “Matrix 4” și va începe lucrul la “John Wick 4”

Keanu Reeves a creat conceptul acestei povești împreună cu artistul Ron Garney și autorul de benzi desenate Matt Kindt, care a mai creat pentru Marvel, DC și Valiant și este în spatele proiectului “Mind MGMT”. Proiectul lui Reeves a captat interesul publicului cu mult timp înainte de a fi lansat și a fost vândut în mai mult de 615.000 de copii, o cifră  impresionantă, potrivit The Hollywood Reporter.

Anul trecut, Reeves a filmat pentru producția “Matrix 4”, care acum are și dată de lansare, 22 decembrie 2021. Următorul proiect al actorului este “John Wick 4”, la care va începe filmările în această primăvară.

CITEȘTE ȘI: Desenele anime, motivul sinuciderilor în rândul tinerilor ruși

O tânără din Singapore și-a făcut 10 operații estetice pentru a arăta ca un personaj Anime

Keanu Reeves ar putea juca într-un film Marvel dedicat

Foto: Profimedia Images