Lil Nas X jonglează seducător între rai și iad în noul clip SF al cântecului “Montero (Call Me By Your Name)”

De: Loredana Toma / 26.03.2021, 15:10
Lil Nas X jonglează seducător între rai și iad în noul clip SF al cântecului “Montero (Call Me By Your Name)”

Lil Nas X și-a lansat mult așteptatul videoclip al noului single “Montero (Call Me By Your Name)”, cu temă SF, în care personajul interpretat de artist jonglează seducător între rai și iad.

Artistul și-a promovat încă din vara anului trecut noul material muzical, iar piesa a fost inclusă și într-o reclamă pentru Logitech difuzată la gala Super Bowl, în luna februarie. Clipul plin de culoare, efecte speciale, mesaje îndrăznețe și imagini seducătoare, a fost regizat de Tanu Muino, în colaborare cu Lil Nas. Povestea este propria interpretare a lui Nas în grădina Edenului, într-un stil extravagant, fantastic, futurist, din care nu lipsesc culorile puternice.

Clipul este realizat având în minte experiența muzicală oferită de tehnologia 360 RA (360 Reality Audio), fiind recomandată utilizarea căștilor pentru a obține efectul complet al clipului.

“Oamenii trebuie să-și vadă naibii de propria viață și să nu se mai amestece în viețile altor oameni sau să le dicteze cine și cum să fie” – Lil Nas X

Rapperul, pe numele real Montero Hill, a anunțat lansarea clipului printr-o scrisoare către sinele său la vârsta de 14 ani, pe care a publicat-o pe rețelele sale de socializare online.

“Am scris acest cântec incluzând numele noastre în el. Este despre un băiat pe care l-am cunoscut vara trecută. Știu că am promis să nu fac asta public vreodată, știu că am promis să nu fiu “acel” tip de persoană gay. Dar asta va deschide uși pentru ca alți oameni de gen să existe pur și simplu. Oamenii vor fi furioși, vor spune că împing lucrurile departe. Adevărul este că asta fac. Forțez puțin pentru că oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să-și vadă dracului de propria viață și să nu se mai amestece în viețile altor oameni sau să le dicteze cine și cum să fie. Vă trimit iubire din viitor”, a scris Lil Nas X.

Lil Nas X a devenit celebru la nivel modial cu piesa country rap „Old Town Road„, premiat cu mai multe discuri de diamant. Pe când piesa se afla pe primul loc în Billboard Hot 100, rapperul a anunțat public faptul că este gay, devenind singurul artist care a făcut un astfel de lucru pe când se afla pe prima poziție în clasamentul muzical.  Pentru această piesă, Lil Nas X a primit două premii Grammy, printre altele. În 2019, publicația Time l-a inclus în topul 25 al celor mai influente personalități pe internet. 

CITEȘTE ȘI: „Blinding Lights”, hitul lui The Weeknd, prima piesă care petrece un an întreg în Billboard Top 10

Piesa lui Eminem „Lose Yourself”, într-un top select al celor mai difuzate din istorie

Foto: Profimedia Images