Netflix pregătește suspans și horror, de Halloween

De: Ana Obretin / 29.10.2021, 13:21
Netflix pregătește suspans și horror, de Halloween

Platforma de streaming Netflix marchează sărbătoarea de Halloween cu o serie de filme și seriale pline de suspans, adrenalină și tensiune la cote maxime.

„Indiferent dacă ești un fanatic al genului horror sau dacă preferi mai puține tricks și mai multe treats, cu siguranță există un serial sau un film de care fiecare dintre noi să se bucure. Astfel, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe Netflix, gata să-ți facă pielea de găină”, se arată într-un comunicat remis Apropo de platforma de streaming.

CITEȘTE ȘI: Top 10 filme de Halloween pe care le poți vedea chiar acum pe rețelele de streaming (Video)

Din ofertă fac parte noi seriale, ca „Locke & Key”, „My Name”, „You”, și filme precum „Escape The Undertaker”, „No One Gets Out Alive”, „There’s Someone Inside Your House”.

Pe lângă acestea, Netflix mai propune o serie cu unele dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții ale sale, care aduc demoni, monștri și vrăjitori în rolurile principale („Bird Box”, „Stranger Things”, „The Witcher”), titluri care spun poveștile unor case bântuite („The Haunting of the Hill House”), seriale care exploatează paranormalul („Equinox”, „Green Frontier”, „The OA”), dar și multe producții de urmărit în familie („A Tale Drak & Gimm”, „A Series of Unfortunate Events”, „Spirited Away”).

 

CITEȘTE ȘI: Filme la prețuri reduse, de Halloween, în rețeaua Cinema City

De Halloween, Alex Bogdan este vampirul Eduard în „Singura casă” unde se poate da o petrecere, la Pro TV

Halloween nelimitat la Warner TV

Foto: Netflix