Filme la prețuri reduse, de Halloween, în rețeaua Cinema City

De: Ana Obretin / 28.10.2021, 15:13
Filme la prețuri reduse, de Halloween, în rețeaua Cinema City

Cinci filme noi vor putea fi vizionate la prețuri reduse în perioada 29 – 31 octombrie – aceasta este promoția cu care rețeaua Cinema City din țară marchează sărbătoarea de Halloween.

CITEȘTE ȘI: Top 10 filme de Halloween pe care le poți vedea chiar acum pe rețelele de streaming (Video)

Top 7 filme despre gătit care vor scoate la lumină chef-ul din tine (Video)

”A fost odată-n Soho” și “Spirite întunecate” sunt premierele de vineri și li se alătură “Familia Addams 2”, “Venom: Să fie carnagiu” și “Halloween: noaptea crimelor” deja lansate în rețea. Prețul biletelor este unic, 15 lei/film, potrivit unui comunicat remis Apropo de distribuitor.

“A fost odată-n Soho”: un basm noir, cu premiera  programată vineri

Primul film al lui Edgar Wright după “Baby Driver”, “A fost odată în Soho” urmărește cum se schimbă viața unei tinere care, după ce se mută într-un nou oraș, își dă seama că poate călători în anii ’60. Curând își dă seama că a nimerit în mijlocul unei crime și face tot posibilul să o salveze pe cea în trupul căreia se încarnează. Filmul le are în distribuție pe Anya Taylor-Joy din “The Queen’s Gambit” și Thomasin McKenzie, care a renunțat la rolul oferit în “Top Gun: Maverick” pentru a apărea în acesta. Ca fapt insolit, filmul s-a numit inițial “Red Light Area” și apoi “The Night Has a Thousand Eyes”, pentru ca, în cele din urmă, regizorul să opteze pentru “Last Night in Soho”, după o discuție cu Quentin Tarantino, care i-a spus despre cântecul omonim (1968), el fiind de părere că acesta este “cel mai bun titlu de melodie care s-a făcut vreodată”

“Spirite întunecate”, când răul nu iartă”, a doua premieră de vineri

În filmul “Antlers – Spirite întunecate”, o creatură misterioasă, care evadează din hotarul unde era încarcerată, ajunge într-un mic orășel unde instaurează frica. Un băiețel cu un secret întunecat poate schimba soarta tuturor celor din comunitatea sa. Îl ajută profesoara lui și fratele ei, șeriful orășelului. Drama cu elemente psihlogice este produsă de Guillermo del Toro.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai scumpe videoclipuri muzicale din istorie

De la „Dune” la „House of Gucci” – 13 filme de neratat toamna aceasta la cinema (VIDEO)

Foto: Profimedia Images