Anya Taylor-Joy a fost numită ambasador global Dior

De: Ana Obretin / 26.10.2021, 10:57
Anya Taylor-Joy a fost numită ambasador global Dior

Compania Dior a anunțat oficial că actrița Anya Taylor-Joy, starul miniseriei de succes  „The Queen’s Gambit”, va fi ambasador global pentru brandurile sale de modă și machiaj.

Actrița va promova colecțiile feminine concepute de directorul de creație Maria Grazia Chiuri, dar și produsele de machiaj ale lui Peter Philips. Pe scurt, este de așteptat ca Taylor-Joy să poarte multe ținute Dior pe covorul roșu în lunile următoare.

CITEȘTE ȘI: Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a devenit ambasadoare a brandului Dior

Cum a ajuns Mitza Bricard, o damă de companie, să-i ia minţile lui Dior? Românca îi fascina pe bărbaţi şi le înnebunea pe femei

Numirea vine după o serie de ținute Dior purtate de Taylor-Joy în ultimul an. Actrița s-a aflat în atenția presei după succesul uriaș al miniseriei Netflix „The Queen’s Gambit”, care i-a adus o nominalizare la Emmy pentru rol principal, la Globurile de Aur și trofeele Sindicatului actorilor americani, printre altele, potrivit The Hollywood Reporter.

Actrița, în vârstă de 25 de ani, a purtat numeroase ținute Dior la gale și festivaluri. La ceremonia Emmy a fost îmbrăcată într-o rochie din satin de mătase galben pal. Ea a avut o rochie de bal cu fructe de pădure la Critics Choice Awards și un costum din satin roz la Festivalul de Film de la Veneția.

Cel mai recent film al său este „Last Night in Soho”, lansat de curând. Anya Taylor-Joy urmează să joace într-un film care nu are deocamdată un titlu, regizat de David O. Russell, cu Ralph Fiennes, dar și în „Furiosa”, un prequel al lui George Miller pentru „Mad Max: Fury Road”.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp a devenit imaginea unui nou parfum al casei Dior

Rihanna, prima persoană de culoare care devine imaginea oficială a casei Dior

Foto: Profimedia Images