Trailerul filmului “Last Night in Soho”, cu Anya Taylor-Joy, a fost lansat

De: Loredana Toma / 27.05.2021, 17:29
Trailerul filmului “Last Night in Soho”, cu Anya Taylor-Joy, a fost lansat

Trailerul filmului de groază “Last Night in Soho”, în regia lui Edgar Wright, cu Anya Taylor-Joy în primul său rol de la miniseria de succes „The Queen’s Gambit”, este disponibil online. Filmul va fi lansat în toamna acestui an, pe 22 octombrie. Din distribuție mai fac parte actorii Thomasin McKenzie și Matt Smith.

Wright a regizat “Last Night in Soho” după un scenariu pe care l-a scris împreună cu scriitorul Krysty Wilson-Cairns, autorul din spatele producției “Penny Dreadful”, potrivit Variety.

Edgar Wright, despre “Soho”: “Bântuit de trecutul cuiva, însă ne vom vedea în viitor”

Povestea filmului urmărește întorsăturile de situație ce apar după ce o tânără iubitoare de modă, Eloise, interpretată de McKenzie, reușește să se întoarcă în timp și să-și întâlnească idolul, o cântăreață impresionantă pe nume Sandy, interpretată de Taylor-Joy, totul întâmplându-se în 1960. Filmul include un element legat de călătoria în timp, menționat de regizorul Edgar Wright printr-un mesaj confuz pe rețelele de socializare obline: “Bântuit de trecutul cuiva, însă ne vom vedea în viitor”.

Într-un interviu pentru publicația Empire, regizorul a precizat că, inițial, s-a gândit la Anya Taylor-Joy pentru rolul personajului Eloise, dar s-a răzgândit după ce a văzut-o în producția “Split”, într-un rol similar – „o fată inocentă care se trezește implicată într-o situație”.

Cât despre McKenzie și rolul pe care actrița l-a interpretat în “Last Night in Soho”, Wright a avut doar cuvinte de laudă, cu mențiunea că aceasta “este atât de fragilă încât filmul va fi de două ori mai înfricoșător”, potrivit Variety.

Printre filmele regizate de Edgar Wright se numără “Shaun of the Dead”, “Hot Fuzz”, “Scott Pilgrim vs. the World”, “The World’s End” și “Baby Driver”.

În afară de hitul Netflix “The Queen’s Gambit”, Anya Taylor-Joy poate fi urmărită în the “The Witch”, “Split” și  “Glass”. 

CITEȘTE ȘI: Anya Taylor-Joy, Robert De Niro, Chris Rock, într-un proiect secret al regizorului David O. Russell

“The Trial of the Chicago 7”, “Schitt’s Creek” și “The Crown”, marile câștigătoare la SAG Awards

Miniseria “The Queen’s Gambit” va fi transformată în musical

Foto: Profimedia Images