Larry Sellers, cunoscut pentru rolul din serialul „Dr. Quinn, Medicine Woman”, a murit. Actorul avea 72 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 12.12.2021, 18:34
Larry Sellers, cunoscut pentru rolul din serialul „Dr. Quinn, Medicine Woman”, a murit. Actorul avea 72 de ani

Larry Sellers, cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în serialul „Dr. Quinn, Medicine Woman”, a murit la vârsta de 72 de ani. Cauza morții nu a fost făcută publică.

Larry  Sellers, actor și cascador cu origini Osage, Cherokee și Lakota, a apărut în roluri de film și seriale TV în „Life Goes On”, „Lightning Jack”, „Wayne’s World II”, „Beverly Hills 90210”, „Crazy Horse” și „The Sopranos”.

Cel mai cunoscut rol al său a fost cel al lui Cloud Dancing în hitul CBS  „Dr. Quinn, Medicine Woman”, pe care l-a jucat între 1993 și 1998 și care i-a adus și o nominalizare la Emmy.

„Larry Sellers a fost cu adevărat inima și spiritul „Dr. Quinn”. Prezența lui a fost magică, mistică și spirituală”, a scris pe Instagram co-starul său Jane Seymour, care a jucat în rolul principal. „Mă simt atât de norocoasă că am avut toți acești ani minunați împreună. Tuturor ne va fi dor de el. Inima mea este alături de familia și prietenii lui Larry, fie ca amintirea lui să fie o binecuvântare pentru noi toți.”

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Regizoarea şi scenarista italiană Lina Wertmüller, prima femeie nominalizată la Oscar pentru regie, a murit

Directorul de casting și producătorul Don Phillips, care a contribuit la lansarea carierei unor actori precum Sean Penn și Matthew McConaughey, a murit

Actorul Heath Freeman a murit: starul „Bones”, „NCIS”, „ER” avea 41 de ani