10 vedete care au renunțat la telefon mobil, de la Tom Cruise la Elton John

De: Ana Obretin / 21.02.2022, 13:54
10 vedete care au renunțat la telefon mobil, de la Tom Cruise la Elton John

Într-o epocă în care un telefon mobil inteligent pare a fi o extensie a vieții personale și profesionale, există numeroase vedete, printre care Sarah Jessica Parker, Tyra Banks, Tom Cruise și Elton John, care au ales să renunțe la acest accesoriu. Motivele sunt dintre cele mai diverse, de la dorința de a avea o viață liniștită la interdicții religioase.

Iată mai jos 10 vedete care au renunțat la telefonul mobil și motivațiile lor:

Sarah Jessica Parker

Potrivit informațiilor oficiale, actrița deținea în trecut un smartphone. Pentru că soneria dispozitivului o tot deranja, vedeta francizei „Sex and The City” l-a aruncat pur și simplu.

CITEȘTE ȘI: Folosirea unui telefon mobil in Coreea de Nord te face criminal de razboi

Vladimir Putin nu are telefon mobil!

Tyra Banks

Timp de mulți ani, top-modelul nu a avut telefon mobil. Recent, s-a răzgândit și, în sfârșit, și-a cumpărat unul. Dar Tyra limitează cu strictețe timpul pe care îl petrece folosind telefonul zilnic.

Tom Cruise

Potrivit unor surse, Tom Cruise nu deține un smartphone. De asemenea, nu are o adresă de e-mail. Se pare că obiceiurile sunt explicate de faptul că Biserica Scientologică, cultul al cărui adept este, interzice aceste forme de comunicare.

Stephen King

Scriitorul preferă să ducă o viață pașnică în micul stat american Maine. Aceasta poate explica dorința lui de a sta departe de smartphone-uri. Unii dintre fanii săi consideră că nu folosește un telefon mobil din cauza intrigii romanului său „The Cage”, care prezintă sfârșitul umanității după ce semnalul rețelei de telefonie mobilă transformă oamenii în zombi.

Elton John

Artistul britanic spune că nu deține un telefon mobil. El consideră că a sta departe de dispozitivele mobile îi permite să fie un tată bun și să comunice mai mult cu copiii săi. Atunci când călătorește, Sir Elton John preferă să păstreze legătura cu familia sa folosind un iPad.

Ian McKellen

Veteranul actor britanic nu suportă să primească apeluri neașteptate. Are, însă, un profil pe Facebook și Instagram.

Ed Sheeran

„Mă simțeam foarte foarte copleșit și trist atunci când aveam telefon. Petreceam tot timpul simțindu-mă foarte rău. Am scăpat de el și a părut că un văl s-a ridicat de pe ochii mei”, a declarat Sheeran într-un interviu. Anul trecut, el și-a luat un mobil doar pentru ca serviciile de sănătate britanice să îl poată monitoriza în timpul carantinelor.

Justin Bieber

Cântărețul canadian folosește ca mijloc de comunicare un iPad, pentru a limita numărul celor care pot să îl contacteze. „Am învățat să impun limite și simt că nu trebuie să datorez nimănui nimic”, a declarat acesta.

Vince Vaughn

Actorul este nevoit frecvent să apeleze la prieteni pentru a vorbi la telefon atunci când are nevoie. „Telefoanele mobile mă scot din minți. Toată lumea sună și dă mesaje. A devenit o problemă pentru mine faptul că telefoanele publice nu mai există”, a spus acesta.

Christopher Walken

Renumitul actor a dezvăluit unul dintre „secretele” fericirii sale. Nu are de-a face cu internetul și cu tehnologia. Actorul, în vârstă de 77 de ani, a declarat, în timpul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”, că nu a deținut niciodată vreun computer sau vreun telefon mobil și n-a trimis în viața lui un e-mail.

CITEȘTE ȘI: Bărbații se fotografiază de două ori mai mult cu telefonul mobil decât femeile

Foto: Profimedia Images