Starul „Pitch Perfect” Skylar Astin se alătură distribuției „Grey’s Anatomy”

De: Nicoleta Lepădatu / 04.03.2022, 08:14
Starul „Pitch Perfect” Skylar Astin se alătură distribuției „Grey’s Anatomy”

Skylar Astin – cunoscut pentru rolul din „Pitch Perfect” și recent vedetă în „Zoey’s Extraordinary Playlist” – s-a alăturat distribuției serialului „Grey’s Anatomy” într-un rol recurent. Povestea lui va începe la sfârșitul acestei luni, în episodul din 24 martie intitulat „Put the Squeeze on Me”.

Potrivit reprezentanților ABC, Astin îl va juca pe Todd Eames, iar aceștia au oferit și câteva detalii legate de personaj: „Fermecător și chipeș, cu un suflet blând, Eames deține un doctorat în științe ale mediului și iubește o foaie de calcul bună. Este apropiat de sora lui, care este o pacientă însărcinată la Gray Sloan Memorial.” Va fi el un potențial interes amoros pentru rezidenta obstetriciană Jo Wilson (Camilla Luddington), care a terminat atât de recent o relație de lungă durată cu cel mai bun prieten al ei Link (Chris Carmack)? Cine poate spune? Reprezentanții ABC i-au lăsat pe telespectatori să afle răspunsul la această întrebare.

Skylar Astin s-a remarcat pentru prima dată ca actor de teatru muzical, în rolul lui Georg din „Trezirea primăverii”. A jucat rolul lui Jesse în „Pitch Perfect” (2012) și „Pitch Perfect 2”, iar la televiziune a putut fi văzut atât în „Crazy Ex-Girlfriend” cât și în „Zoey’s Extraordinary Playlist”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kate Walsh va reveni în sezonul 18 al „Grey’s Anatomy” în rolul lui Addison Montgomery

Peter Gallagher va juca în sezonul 18 al serialului „Grey’s Anatomy”

Greg Germann, al treilea actor care părăsește serialul „Grey’s Anatomy” în sezonul actual