Peter Gallagher va juca în sezonul 18 al serialului „Grey’s Anatomy”

De: Nicoleta Lepădatu / 20.08.2021, 14:35
Peter Gallagher va juca în sezonul 18 al serialului „Grey’s Anatomy”

Cunoscutul actor Peter Gallagher va juca în sezonul 18 al serialului „Grey’s Anatomy”, conform publicației Variety.

Peter Gallagher este între ultimii actori care au fost cooptaţi în drama medicală de la ABC. Iniţial, se anunțase că actriţa Kate Burton va reveni în serial, reluân rolul lui Ellis Grey, dar nu se mai știe nimic despre acest lucru.

Peter Gallagher va juca rolul lui Dr. Alan Hamilton, care o cunoştea pe mama lui Meredith, Ellis. El o va întâlni pe Meredith (Ellen Pompeo) în sezonul 18, care va debuta pe ABC pe 30 septembrie.

Cele mai recente roluri ale lui Peter Gallagher în televiziune sunt în serialele „Grace and Frankie”, de la Netflix şi „Zoey’s Extraordinary Playlist”, de la NBC. El a mai apărut în „Law & Order: Special Victims Unit”, „The Gifted”, „Covert Affairs” şi „The O.C.”. Este cunoscut pentru rolurile din filme precum „American Beauty”, „Burlesque”, „Palm Springs” şi „A Bad Mom’s Christmas”.

„Grey’s Anatomy” a schimbat mai multe distribuţii de-a lungul anilor, cu Giacomo Gianniotti şi Jesse Williams care au părăsit serialul în ultimele luni. „Grey’s Anatomy” a fost unul dintre primele seriale a căror producţie a fost oprită în luna martie, când a izbucnit pandemia. Al 17-lea sezon al dramei medicale produse de Shonda Rhimes abordează pandemia.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ellen Pompeo ar vrea să renunțe la actorie după încheierea serialului „Grey’s Anatomy”

Un veteran al serialului „Grey’s Anatomy” părăsește show-ul după 12 sezoane