Greg Germann, al treilea actor care părăsește serialul „Grey’s Anatomy” în sezonul actual

De: Loredana Toma / 22.05.2021, 10:28
Greg Germann, al treilea actor care părăsește serialul

Greg Germann părăsește echipa serialului “Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy”, însă va reveni în următoarele sezoane ca invitat. Actorul, cunoscut și din serialul “Ally McBeal”, a interpretat rolul doctorului Tom Koracick timp de patru sezoane, iar, în ultimele două, a apărut constant. Plecarea sa îi urmează celei a actorului Jesse Williams, care, în rolul doctorului Jackson Avery, a petrecut 12 ani alături de echipa serialului. De asemenea, la începutul acestui sezon, personajul lui Giacomo Gianniotti, doctorul Andrew DeLuca, a fost ucis în mod violent.

“Greg Germann este un geniu și ne bucurăm că am avut ocazia să-l avem în echipă”, a declarat producătoarea serialului, Krista Vernoff, potrivit Deadline.

De-a lungul celor 17 sezoane, mai mulți actori au părăsit distribuția, însă nu toți au plecat în condiții bune, unii dintre ei fiind forțați să părăsească show-ul fie pentru că personajele lor nu mai aveau loc în poveste, fie pentru că au fost implicați în incidente diverse, printre care și unele legate de rasism și homofobie, așa cum a fost cazul actorului Isaiah Washington (medicul Preston Burke). Actorii Jeffrey Dean Morgan ( Denny Duquette), Brooke Smith (Erica Hahb), Sarah Drew (April Kepner), Jessica Capshaw (Arizona Robbins) sunt printre cei care au fost forțați să părăsească show-ul, pentru că pur și simplu așa a fost construit scenariul, pe când Justin Chambers (Alex Karev), Sandra Oh (Cristina Yang), Sara Ramirez (Callie Torres), T.R. Knight ( George O’Malley) și Chyler Leigh (Lexie Grey) au ales să plece

Germann va călca pe urmele lui Patrick Dempsey

Actorul Patrick Dempsey s-a întors în cel mai recent sezon, al 17-lea, al dramei medicale produse de ABC, după ce personajul său, Dereck, a fost ucis în sezonul 11. Meredith Grey, personajul lui Ellen Pompeo, se îmbolnăvește de COVID-19 și, în timp ce este inconștientă, visează că se întâlnește cu Dereck pe o plajă. Însă Meredith este pe cale să se recupereze, iar personajul lui Dempsey iese a doua oară din scenă. Întoarcerea lui „McDreamy” ​​a fost bine primită de fani, deoarece personajul a fost în show încă de la începuturi – și printre favoriți. Deși nu există planuri pentru o altă revenire, Dempsey a recunoscut, într-un interviu pentru Variety, că, în ceea ce privește „Grey’s Anatomy”, aproape orice este posibil.

În urmă cu o săptămână, ABC a anunțat că serialul „Grey’s Anatomy” va fi reînnoit, cel puțin cu sezonul 18, după ce vedeta Ellen Pompeo și-a prelungit contractul pentru a continua să joace rolul medicului Meredith Grey.

CITEȘTE ȘI: Un veteran al serialului „Grey’s Anatomy” părăsește show-ul după 12 sezoane

Moarte şocantă în ”Grey’s Anatomy”! Fanii sunt furioşi

Ce spune Patrick Dempsey despre o posibilă reîntoarcere în “Grey’s Anatomy”

Fanii serialului „Anatomia lui Grey” au lansat o petiţie pentru revenirea în show a unui personaj

Foto: Profimedia Images