Billie Eilish se va alătura personajelor din serialul de animaţie „The Simpsons”

De: Nicoleta Lepădatu / 15.04.2022, 17:43
Billie Eilish se va alătura personajelor din serialul de animaţie „The Simpsons”

Cântăreaţa americană Billie Eilish se va alătura personajelor din serialul „The Simpsons” într-un scurtmetraj difuzat pe Disney+ în aprilie.

Vedeta pop, alături de fratele ei, Finneas O’Connell, vor apărea în scurtmetrajul intitulat „When Billie Met Lisa”, care va fi difuzat pe 22 aprilie.

În scurtmetraj, Lisa Simpson îi va descoperi pe artiştii Eilish şi O’Connell în timp ce caută un loc liniştit pentru a exersa la saxofon.

Cei doi o invită apoi pe Lisa în studioul lor pentru o sesiune specială de improvizaţie.

Interpreta piesei „No Time To Die” va apărea în cea de-a patra colecţie de scurtmetraje create exclusiv pentru Disney+. Printre scurtmetrajele anterioare se numără „Maggie Simpson In The Force Awakens From Its Nap”, cu o tematică „Star Wars”, şi „The Good, The Bart, And The Loki”, inspirat din universul Marvel.

Billie Eilish și Finneas O’Connell au câştigat recent premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei – alăturându-se astfel listei de compozitorilor de cântece din seria „James Bond” recompensaţi cu Oscar.

„The Simpsons” este cel mai prolific serial de animație american, având în prezent 31 de sezoane și peste 600 de episoade

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Billie Eilish şi-a întrerupt încă o dată un concert, preocupată de siguranța fanilor