Billie Eilish şi-a întrerupt încă o dată un concert, preocupată de siguranța fanilor

De: Nicoleta Lepădatu / 22.02.2022, 16:26
Billie Eilish şi-a întrerupt încă o dată un concert, preocupată de siguranța fanilor

Billie Eilish şi-a întrerupt încă o dată un concert, preocupată de siguranța fanilor, în timp ce cânta pe 18 februarie la Madison Square Garden din New York, conform The Independent.

La începutul acestei luni, pe 5 februarie, interpreta hitului „Ocean Eyes” şi-a întrerupt concertul din cadrul turneului „Happier Than Ever” pe care îl susţinea la Atlanta după ce a observat că un fan avea probleme de respiraţie.

Billie Eilish şi-a îndemnat atunci fanii să nu-l înghesuie pe tânăr şi s-a oferit să îi aducă un inhalator şi să aştepte ca acesta să se simtă mai bine înainte de a continua concertul.

Cântăreața a fost criticată de rapperul Kanye West care, la fel ca mulţi alţii, a văzut în declaraţia lui Eilish o ironie la adresa rapperului Travis Scott şi a presupusei sale lipse de reacţie în momentul producerii tragediei de la Astroworld (Houston, Texas), care s-a soldat cu 10 morţi şi sute de răniţi.

Kanye West – care şi-a schimbat numele legal în Ye – ameninţase anterior, într-o postare pe Instagram, că îşi va anula viitorul concert de la festivalul Coachella Valley Music and Arts din aprilie 2022, unde figurează printre invitații principali, până când Eilish îi va cere scuze.

Împreună cu West, Eilish şi Harry Styles vor fi capete de afiş la ediţia din acest an a celebrului festival de muzică din California.

Billie Eilish a răspuns la solicitarea lui West în comentariile de la postarea acestuia de pe Instagram, între timp ştearsă, explicând că: „Nu am spus niciodată nimic despre Travis. Am ajutat doar un fan”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kanye West şi Billie Eilish, capete de afiş la Coachella 2022, cel mai mare festival muzical din America de Nord