Billie Eilish a fost desemnată „persoana anului” de PETA

De: Ana Obretin / 03.12.2021, 11:39
Billie Eilish a fost desemnată

Cântăreața Billie Eilish a fost desemnată „persoana anului” de PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Artista, cunoscută pentru hituri ca „Happier than ever”, care este vegană și apără de mult timp drepturile animalelor, calcă astfel pe urmele unor staruri ca Brian May, Morrissey și Joaquin Phoenix.

Billie, care are 19 ani, a devenit și cea mai tânără laureată a acestui premiu. „Billie Eilish se asigură că petrecerea se încheie pentru carne, lactate și piele”, a declarat fondatoarea PETA, Ingrid Newkirk, într-un comunicat. „PETA este mai mult decât fericită să o celebreze pe Billie pentru că a profitat de fiecare oportunitate pentru a promova moda și mâncarea vegană și a arătat că este mult mai generoasă cu animalele și planeta pe care o împărtășim cu ele”, a mai spus aceasta.

La începutul acestui an, Billie a reușit să-l convingă pe Oscar de la Renta să nu mai folosească blănuri în colecțiile casei sale de modă. Cântăreața s-a declarat fericită de această realizare. Tânăra vedetă a făcut echipă cu creatorul de modă pentru rochia pe care a purtat-o ​​la Gala Met 2021, o „ocazie incredibilă” pentru ea. „L-am putut convinge pe Oscar la Renta să nu mai folosească blană, iar asta a fost ceva uimitor pentru mine. Sper că mai multe mărci de modă vor face același lucru și vor fi mai conștiente de mediul înconjurător, pentru a ajuta lumea, mai degrabă decât să o înrăutățească”, a spus Billie Eilish  Artista a participat la Gala Met cu o rochie roz superbă și un look inspirat de Marilyn Monroe.

CITEȘTE ȘI: Billie Eilish este cea mai tânără cântăreață cap de afiș a Festivalului Glastonbury, ediția 2022

Billie Eilish se transformă în bombă sexy pentru Vogue

Foto: Profimedia Images