Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio fac echipă din nou pentru thrillerul „The Wager” 

De: Nicoleta Nicolae / 30.07.2022, 11:26
Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio fac echipă din nou pentru thrillerul „The Wager” 

După producția „Killers of the Flower Moon”, Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio vor lucra împreună într-un nou proiect pentru Apple Original Films, conform publicației Variety.

Scorsese va regiza o adaptare a viitoarei cărți de non-ficțiune a jurnalistului newyorkez David Grann „The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder”, pentru Apple. Grann a scris și cartea „Killers of the Flower Moon”, care investighează o serie de crime asupra indienilor Osage care au avut loc în anii 1920, precum și „The Lost City of Z”, „The Death of Sherlock Holmes” și „The White Darkness.”

Cartea „The Wager”, care va fi publicat în aprilie anul viitor, spune povestea navei maritime britanice din anii 1700 cu același nume. În timpul unei misiuni secrete de a obține un galion spaniol plin de comori, echipajul a ajuns să naufragieze pe o insulă pustie în largul coastei Patagoniei. Blocați și forțați să supraviețuiască împotriva naturii potrivnice, echipajul ajunge la anarhie, iar când se întorc în civilizație ajung în fața curții marțiale, cu acuzații de crimă și trădare.

„Killers of the Flower Moon” este prima colaborare între Scorsese și DiCaprio de la „The Wolf of Wall Street” din 2013. Scorsese regizează filmul Apple Studios, cu DiCaprio în rolul principal și o distribuție care îi mai include și pe Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Jason Isbell și Sturgill Simpson. Filmul, care a încheiat producția la sfârșitul anului trecut, era de așteptat să aibă premiera în această toamnă, dar va apărea în schimb anul viitor, Apple urmând să îl lanseze la Cannes sau la Festivalul de Film de la Veneția.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Killers of the Flower Moon”, filmul lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, va fi lansat în 2023