Keanu Reeves, în negocieri pentru un rol într-o miniserie thriller produsă de Martin Scorsese

De: Ana Obretin / 04.01.2022, 12:10
Keanu Reeves, în negocieri pentru un rol într-o miniserie thriller produsă de Martin Scorsese

Actorul Keanu Reeves este în discuții pentru a juca în miniseria produsă de Martin Scorsese „The Devil In The White City”, o adaptare după volumul omonim lansat de Erik Larson în 2003.

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves a vorbit despre NFT-uri, Cyberpunk 2077, criptomonede și metavers

Keanu Reeves „s-a căsătorit în ochii lui Dumnezeu” cu Winona Ryder. Când a avut loc ceremonia

Keanu Reeves dezvăluie 3 filme pe care să le vizionezi dacă vrei să îl cunoști (VIDEO)

Acesta va marca primul rol major al lui Reeves în televiziunea americană. Adaptarea cu buget mare „The Devil In The White City” a trecut prin diferite stadii de dezvoltare, de când Leonardo DiCaprio a cumpărat drepturile asupra cărții, în 2010. DiCaprio, care servește ca producător executiv al proiectului, a creat seria anterior pentru Paramount. Hulu a anunțat în 2019 că dezvoltă show-ul.

Todd Field va regiza primele două episoade ale miniseriei care va fi produsă de Paramount TV Studios, ABC Signature și Appian Way.

O poveste cu crime, romantism și mister

„The Devil In The White City” spune povestea adevărată a doi bărbați, un arhitect și un criminal în serie, ale căror drumuri în viață au fost legate pentru totdeauna de Târgul Mondial din Chicago, din 1893, se arată într-un sinopsis oficial. Daniel H. Burnham este un arhitect strălucit și pretențios, care încearcă să-și pună amprenta asupra lumii, și Henry H. Holmes, un medic frumos și viclean care și-a creat propriul său „Castel al crimei” farmaceutic, construit pentru a seduce, a tortura și a mutila tinere femei. „Povestea duce spectatorul într-un tur al crimei, romantismului și misterului din epoca de aur”, mai spun producătorii, citați de NME.

Keanu Reeves și-a reluat recent rolul Neo în „The Matrix Resurrections”, al patrulea film mult așteptat din franciza de succes SF. În timpul unui interviu recent, actorul a spus că nu există planuri de a face o altă continuare. 

CITEȘTE ȘI: Mel Gibson va juca în ”The  Continental”, prequelul seriei de filme ”John Wick”, cu Keanu Reeves

Keanu Reeves le-a oferit câte un ceas Rolex cascadorilor din „John Wick 4”

Foto: Profimedia Images