Keanu Reeves dezvăluie 3 filme pe care să le vizionezi dacă vrei să îl cunoști (VIDEO)

De: Ana Obretin / 23.11.2021, 11:14
Keanu Reeves dezvăluie 3 filme pe care să le vizionezi dacă vrei să îl cunoști (VIDEO)

Keanu Reeves este unul dintre starurile de la Hollywood. Recent, legendarul actor a dezvăluit cele trei filme pe care fanii trebuie să le vizioneze dacă vor să îl cunoască cu adevărat.

Deși un actor celebru, în perioada cuprinsă între trilogia „Matrix”, unde a interpretat un hacker, și primul său film „John Wick”, unde joacă un asasin plătit, Reeves nu a fost un artist profitabil pentru producători. Totuși, multe dintre filmele sale, de la „Speed” la „Point Break”, „My Own Private Idaho” ori „Bill and Ted”  au o armată de fani. A avut și câteva eșecuri de box office, dar, per total, filmografia sa este diversă și fascinantă.

CITEȘTE ȘI: Keanu Reeves, mesaj emoţionant:” Ceea ce nu ştiu oamenii despre mine…”

Trilogia „Matrix” vine în decembrie la Warner TV

Înainte de lansarea „The Matrix Resurrections”, programat de Crăciun, unde și-a reluat rolul emblematic Neo, alături de Carrie-Anne Moss, ca Trinity, Keanu Reeves a acordat un interviu revistei Esquire, în care a vorbit despre cariera sa, etica muncii, reacțiile fanilor și nu numai. Dintre cele 68 de filme ale sale, i s-a cerut să aleagă trei cu care o persoană ar trebui să înceapă dacă nu ar fi auzit niciodată de el.

Keanu Reeves: două succese și un eșec

„Îmi vei da trei (de ales, n.r.)? Bine. Trei filme. Oh, Doamne!. Trei filme. Bine, să începem cu ‘The Matrix’ – și când spun ‘The Matrix’, să alegem trilogia -, asta e una. Apoi să vedem ‘The Devil’s Advocate/ Pact cu Diavolul’. Și apoi să vedem… avem nevoie de ceva acțiune acolo, așa că hai să vedem ‘Point Break’… începem cu lucrurile ușoare”, a spus Keanu Reeves.

Trilogia originală „The Matrix” a încasat peste 1,6 miliarde de dolari la nivel mondial, iar „Point Break” este recunoscut drept unul dintre cele mai bune filme de acțiune din ultimii 30 de ani.

„Pact cu Diavolul” este excepția, dar merită un loc pe lista lui Reeves. Este un horror supranatural care a avut încasări de doar 153 de milioane de dolari.

Filmul din 1997 îl prezintă pe actor în rolul lui Kevin Lomax, un avocat brutal al apărării, care este invitat să lucreze pentru o firmă de avocatură uriașă și prestigioasă din New York, cu un proprietar deosebit de intimidant (Al Pacino). În timp, își dă seama că poate chiar să-și vândă sufletul lui Satan însuși.

„The Matrix Resurrections” are premiera în cinematografe pe 22 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Mel Gibson va juca în ”The Continental”, prequelul seriei de filme ”John Wick”, cu Keanu Reeves

Keanu Reeves va juca într-un film și o serie anime adaptate după cartea sa “BRZRKR”

Foto: Profimedia Images