„A Bowie Celebration”, un concert caritabil cu Duran Duran, Def Leppard și alții, programat pentru 8 ianuarie 2022

De: Nicoleta Lepădatu / 10.12.2021, 06:16
„A Bowie Celebration”, un concert caritabil cu Duran Duran, Def Leppard și alții, programat pentru 8 ianuarie 2022

Def Leppard, Joe Elliott, Simon Le Bon şi John Taylor de la Duran Duran, Living Colour, Rob Thomas, Gary Oldman se află între artiştii care se vor alătura pentru al doilea an evenimentului „A Bowie Celebration” ce va avea loc pe 8 ianuarie 2022, zi în care David Bowie ar fi împlinit 75 de ani, conform publicației Variety.

Evenimentul va fi disponibil online pe RollingLiveStudios.com pentru 24 de ore.

O parte din suma strânsă din vânzarea biletelor va merge la Save the Children, o organizaţie caritabilă importantă pentru Bowie şi beneficiara fondurilor strânse în urma concertului aniversar din 1997, de la Madison Square Garden.

Evenimentul va marca şi 35 de ani de la lansarea filmului clasic al lui Bowie, „Labyrinth”, printr-un moment special realizat de actriţa Evan Rachel Wood şi o apariţie a lui Brian Henson. Spectacolul va fi dedicat fotografului lui Bowie, Mick Rock, şi va include imagini rare dintr-un interviu.

David Bowie a murit, din cauza unui cancer, pe 10 ianuarie 2016, la două zile după ce împlinise 69 de ani. A lăsat în urmă o operă amplă, pe care Warner Music o relansează ca parte a unui acord de licenţiere.

Trupa va fi formată din muzicieni care au cântat cu David Bowie de-a lungul carierei sale legendare, conduși de clăparul Mike Garson. Alți membri ai trupei vor fi Earl Slick, Charlie Sexton, Alan Childs, Steve Elson, Mark Guiliana, Omar Hakim, Stan Harrison, Tim Lefebvre, Gerry Leonard și Carmine Rojas.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un album al lui David Bowie care nu a fost lansat oficial în timpul vieţii acestuia va fi scos pe piaţă cu o zi înainte de data la care cântăreţul ar fi împlinit 75 de ani

Tags: